Nyhed

Sangskriver for en aften: Dansk band inviterer fans til at skrive musikken

Publikum får lov til at være medskabere på anmelderrost musikers tredje albumudgivelse

Tom Bjerg og band inviterer publikum med ind i maskinrummet nu på fredag den 24. maj til en medskabende intimkoncert. Her skal publikum være med til at skabe gruppens tredje album, hvor man får mulighed for at komme med forslag til nye retninger og idéer, som bandet afprøver foran det medvirkende publikum. Derudover bliver publikum førstehåndsvidner til, hvordan sangskrivningsprocesser foregår, og hvordan man som musiker jonglerer med forskellige idéer og udtryk. Udover den medskabende del af koncerten vil Tom Bjerg og band også spille nogle sange fra bagkataloget.

Tom Bjerg udgav sit første album Hurtigt ud, hurtigt hjem i 2020, som blev efterfulgt af Toner Fra Bunden fra 2023. Dengang skrev GAFFAs skribent således i anmeldelsen af det sidstnævnte album: 

"Tom Bjerg er autenticitet. Trods de åbenlyse inspirationer er det bemærkelsesværdigt, hvor rent Bjerg trænger igennem: ikke tynget af en bestemt sangstil, attitude eller forsanger-selvbevidsthed uden jordforbindelse. Der er en tro i hans stemme, uberørt af hans ord og egen tvivl, som er betryggende. Tom Bjerg kan med Toner Fra Bunden roligt sætte sig ned blandt de store sangere og sangskrivere i det danske land".


Arrangementet løber af stablen i LiteraturHaus/Poesiens Hus i København, og Tom Bjerg skriver i en pressemeddelelse, at han forventer at indspille sangene i løbet af sommeren, så albummet kan udkomme til efteråret. Billetter kan købes her.

LÆS OGSÅ: Tom Bjerg skriver sig på de stores hold med ubesværet toer

ANNONCE