Nyhed

Undertekst rejser jorden rundt på ny single - hør den her

Efter to års stilhed er Undertekst endelig tilbage

Sidste gang, man hørte fra Undertekst var i 2022, hvor de udgav singlen ”Halvt skridt frem og så et tilbage”.

Her to år senere udgiver de så singlen ”Du vil rejse jorden rundt”. Singlen handler om at udforske og opleve verden sammen med en anden. Ligesom programmet Først til verdens ende kredser sangen om at turde tage nye steder hen, uden en plan eller en endestation.

”Vi skrev sangen sammen pludseligt, da følelsen af rejseoplevelser og udlængsel ikke kunne slippe vores kroppe,” fortæller bandet i en pressemeddelelse.


Undertekst består af fire aarhusianske fyre: Sanger og guitarist Arthur Bondeskov Nygaard, keyboardspiller Marius Frydensbjerg, bassist Tobias Krogner og trommeslager Bertil Røll Schack. De mødte hinanden på et efterskoleophold, og laver og producerer nu selv al deres musik sammen.

Bandet er tidligere KarriereKanonen-finalister, og siden da har de blandt andet skrevet kontrakt med :labelmade:, der også har store navne som Medina og Outlandish i stald. Omdrejningspunktet i Underteksts tekstunivers er ungdomslivet og de glæder og udfordringer, der følger med det. De gjorde sig bemærket med 2019-hittet ”Skal vi ta’ til Månen?” fra deres debut-ep af samme navn.

I 2021 udgav de opfølgeren på deres debut-ep, Det her det Undertekst, som fik en femstjernet anmeldelse af GAFFA.


”Alt i alt en mere end lovende ep, hvor min største anke sådan set bare er det grammatisk manglede komma og den ditto apostrof i den i øvrigt lidt fantasiløse titel. Fantasi er ellers ikke en mangelvare hos Undertekst, der har potentiale til at kunne gå hele vejen, og du kan roligt sætte dem på repeat. Hvis ikke sangene bare spiller videre af sig selv inde i dit hoved, når du stopper musikken,” hed det i anmeldelsen.

Charmerende Undertekst viste ren spilleglæde


ANNONCE