Nyhed

DET ER KUN FOR BØRN: Ny odenseansk festival tilbyder rock til de helt små

En ny odenseansk rockfestival vil vise de helt små, at det nytter noget at samle guitaren og trommestikkerne op

Alle kan spille rockmusik. Det vil den nye rockfestival - der kun er for børn - HXC Kids vise, når de den 14. april slår dørene op til den allerførste version af den nye festival.

Det kommer til at foregå på Musikhuset Posten i Odense, hvor man på endagsfestivalen den 14. april kan opleve rockmusik fra de fire bands Chæk, Narrow, Jakobe og Crown the Beast

Fra arrangørerne bag festivalen lyder det, at de håber på at kunne skabe grobund for både undren og udfordring hos det unge publikum.

“Konceptet går ud på, at børn i alle aldre kan komme til en autentisk rockkoncert i øjenhøjde, med håndspillet musik fra yngre, men dog rigtige bands. Vi er forventningsfulde og håbefulde om, at dette tiltag kan vække genklang og skabe glæde og bånd på tværs af generationsskel”, lyder det i en pressemeddelelse.

Arrangørerne fastslår samtidig, at alle - uanset køn, overbevisning, etnicitet med videre - har en plads på scenen “så længe de får salen til at smile og danse til sodavanden skummer over af begejstring”, som det lyder i pressemeddelelsen.

“HXC Kids er ikke alene bare en rockfestival, festivalen har til sigte at skabe en scene, hvor fremtidens artister kan opstarte et varigt og gensidigt givtigt kærlighedsforhold til de kommende generationer af børn og andre godtfolk, fra den Fynske Hovedstad og andre fine steder”, lyder det endvidere.

Koncerten finder sted på Musikhuset Posten i Odense den 14. april fra klokken 14.00. Du kan købe din billet her.

OBS: Selvom koncerten er målrettet børn, er børn i alle aldre velkomne. De helt små må meget gerne komme i selskab med en voksen. 

Fra gatekeeper til døråbner: Spillested afprøver ny bookingstrategi

ANNONCE