Nyhed

POPULÆR AUSTRALIER: Dean Lewis vender tilbage til Danmark

Den 36-årige sangskriver har opbygget en solid dansk fanbase siden sin gæsteoptræden i X Factor for to år siden

Det er fem år siden, australske Dean Lewis udgav debutalbummet A Place We Knew. To år efter fulgte The Hardest Love - og en gæsteoptræden ved den danske X Factor-finale i '22, som gjorde Lewis landskendt herhjemme.

Samme år tog Lewis på en hel turné herhjemme, med udsolgte koncerter på blandt andet Train og i Forum Black Box. Sidste år kom han tilbage til landet og gav koncerter på Tinderbox og i Royal Arena - og nu er der så atter godt nyt til Lewis' danske fanskare.

Den nu 36-årige sanger/sangskriver har nemlig netop annonceret, at han vender tilbage til Royal Arena den 21. februar 2025. Koncerten er en del af hans The Last Bit of Us Tour, og billetsalget går i gang den 14. marts klokken 10.00 via Livenation og et døgn senere via Ticketmaster.


Billetterne koster mellem 350 og 550 kroner plus gebyr, og man skal oprette sig som bruger på Livenation for at tilgå billetsalget den 14. marts. 

Dean Lewis kommer også en tur til Danmark her i 2024. Tilbage i december blev det således afsløret, at han spiller på Smukfest til august.

DEAN LEWIS-INTERVIEW: Et H.C. Andersen-eventyr i det 21. århundrede


ANNONCE