Nyhed

VIDEO: Se Lasse Dein overraske When Saints Go Machine i deres studie

Lasse Dein har brugt hele sidste uge på at overraske GAFFA-Pris-vinderne

I kategorien Årets Danske Elektroniske Udgivelse har kunstnerne Eloq, Rosa Lux, Ude af Kontrol, When Saints Go Machine og Who Made Who & Tom Misch kæmpet om at gå med GAFFA-Prisen. Det var dog When Saints Go Machine der løb med sejren i denne kategori for deres nyeste album Rosy. Se nederst i artiklen, når de bliver overrasket af Lasse Dein.

”Ej hvor optur” og ”Hvor er vi beærede” lyder det blandt andet fra bandet, da de får overrakt prisen. Det er ikke første gang, at When Saints Go Machine får en GAFFA-Pris, de har tidligere vundet to i samme kategori. Så nu har de en til hvert medlem. ”Tre er meget bedre end to,” lyder det også fra gruppen videoen.

Gruppen blev dannet i 2007 og udgav deres debutalbum i 2009. De åbnede i 2010 Orange Scene på Roskilde Festival. I dag har de udgivet hele syv studiealbum, de spiller til sommer på flere festivaler og skal også ud at spille i eget navn.


Til sidst i videoen siger de: ”Vi er kun tre, men vi tager nogle flere med, når vi vinder flere priser. Vi kan gøre sådan, at det er GAFFAs læsere. Så hvis de stemmer på os, så kommer de simpelthen med i bandet.”

 

Se videoen her


 

KLUBNAVNE FRA ØVERSTE SKUFFE: The Blaze kommer til Danmark


ANNONCE