Nyhed

USYNLIG: Shaka Loveless udgiver ny single - hør den her

I efteråret tager Shaka Loveless også ud og spiller koncerter

I 10’erne sang han ”Tomgang”, ”I nat er vi ladt” og ”Ikke mere tid”. Sidste år udgav han albummet Ikke flere helte. Nu er Shaka Loveless klar med en ny single ”Usynlig”.

”Jeg havde det her udgangspunkt, at mange af os har meget travlt med at blive set og dele, og samtidig kigge på alle andre og have det stramt over, det som de har delt. Men alt bliver usynligt, når du vender dig om, og alle de ligegyldige slør bliver skrællet af. Jeg er ikke altid god til selv at vende mig om, men det er fint at huske på, at det faktisk er en mulighed,” fortæller Shaka Loveless om sangen i en pressemeddelelse.

I 2019 blev Shaka Loveless far, så der er meget af hans tid, der er gået med at være sammen med sin søn, og derudover har han spillet koncerter. Men i 2022 udgav han ny musik efter en længere pause. Singlen hed ”Har du det vildt” og var lavet i samarbejde med Fridolin Nordsø.


”På et tidspunkt foreslog Frederik og Fridolin Nordsø, at vi skulle smutte i studiet og lave noget sammen alle tre. Det er første gang vi har gjort det, og da jeg synes, at de er nogle af de allerbedste i gamet, sagde jeg ja. Vi besluttede at alt skulle være nemt og ukalkuleret, så efter tre dage havde vi tre sange, som jeg alle er sindssygt stolt af. At vi så også har fået Chris Sindssyg og Arto ind over, har jo også bare løftet det hele!” afslutter Shaka Loveless af i pressemeddelelsen.

Ikke flere helte fik fem stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften Stærkt album med refleksive tekster og glade melodier:

”Shaka Loveless er tilbage med et album, der emmer af refleksive tekster og glade melodier, der får solen frem på selv den mest grå dag i marts,” lød konklusionen i anmeldelsen. Udover at udgive en ny single tager Shaka Loveless også ud og spiller. Den 13. september vender han hjem til Aarhus, hvor han spiller på Train. Den 20. september spiller han på Hotel Cecil i København.


 

FOTOSERIE: Artigeardit, Shaka Loveless, Wafande med flere hyldede FCK


 

ANNONCE