Nyhed

070 Shake deler ny musikvideo med Lily-Rose Depp og annoncerer album

Den nye musikvideo har kunstnerens kæreste, og datter af Johnny Depp, Lily-Rose Depp i hovedrollen

070 Shake har netop delt en ny musikvideo til singlen "Winter Baby / New Jersy Blues", som udgives forud for det kommende album, Petrichor, der forventes at udkomme 15. november. Musikvideoen har ingen mindre end kunstnerens kæreste og Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp, i hovedrollen.  

070 Shake er en sammentrækning af postnummeret fra hjembyen New Jersey og en basketdribling. Bag kunstnernavnet står rapperen med det borgerlige navn, Danielle Balbuena, som netop melder klar med endnu et studiealbum. Petrichor bliver rapperens første siden You Can't Kill Me fra 2022. Nu har hun i ventetiden udgivet den første single "Winter Baby / New Jersey Blue", som afspejler 070 Shakes legende tilgang til forskellige genrer. 

Bag singlen står også producerne Dave Hamelin, Patrick Krief og Tyler Johnson, der blandt andre har samarbejdet med kunstnere som Harry Styles. Hamelin er ligeledes eksekutiv producer på 070 Shakes kommende album. 


070 Shake fik sit store gennembrud med udgivelsen af ep’en Glitter i 2018 samt nogle efterfølgende samarbejder på GOOD Music-udgivelser med Pusha T og Kanye West. Dertil hittede hun i 2022 med det populære nummer "Escapism." i selskab med Raye. Sidst, GAFFA anmeldte 070 Shake, var på Northside tidligere på året, hvor man vist roligt kan sige, at anmelderen ikke var imponeret over den pågældende optræden, hvilket resulterede i kun én stjerne. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: 070 Shake optrådte som en telemarketer på en tirsdag morgen – fuld af absolut ingenting


ANNONCE