Nyhed

Advokat i Diddy-sagen: Der vil være navne, der chokerer jer

Flere personer og parter er involveret i nye anklager om seksuelt misbrug

På et pressemøde i tirsdags blev det afsløret, at hele 120 personer har rettet nye anklager mod musiker Sean "Diddy" Combs om seksuelt misbrug. Her blev det dog også afsløret, at Diddy ikke er den eneste, der bliver ramt af de mange anklager. 

Advokat Tony Buzbee afslørede i tirsdags, at 120 mennesker, heriblandt 60 kvinder og 60 mænd, har anklaget Diddy for voldelige forbrydelser, der fandt sted, mens mange af dem var mindreårige og den mindste helt ned til ni år gammel. Han afslørede dog også at flere mennesker og parter med indblanding, som "opmuntrede til eller muliggjorde" forbrydelserne, altså dem, "der var til stede og intet gjorde for at stoppe det", vil blive ramt af anklagerne. 

"Der er mange mennesker og mange parter involveret, og vi vil følge beviserne, uanset hvor de fører os hen. Vi vil finde de tavse medskyldige. Vi vil afsløre dem, der har muliggjort det her," fortæller Tony Buzbee på pressemødet og tilføjer: "De navne, vi vil nævne, forudsat at vores efterforskere bekræfter og understøtter, hvad vi er blevet fortalt, vil være navne, der vil chokere jer."


Ifølge Tony Buzbee omfatter nogle af de medskyldige, udover individuelle personer der har deltaget i eller overværet overgrebene, også blandt andet banker, medicinalfirmaer og hoteller, der angiveligt skulle have draget "økonomisk fordel af de påståede forbrydelser."

Desuden deler advokaten, at overgrebene oftest startede med en drink, tilsat stoffet Xylazine. Et sløvende narkotika, der oftest bruges af dyrlæger til blandt andet at bedøve heste. Stoffet blev ifølge advokaten fundet i flere af ofrenes blod, som blev opdaget, når ofrene har henvendt sig på hospitalet kort efter overgrebene.

Efter pressemødet meddelte Combs' advokat Erica Wolff i en erklæring til Rolling Stone: "Som Mr. Combs' juridiske team har understreget, kan han ikke forholde sig til enhver udokumenteret påstand i det, der er blevet et hensynsløst mediecirkus. Når det er sagt, afviser hr. Combs eftertrykkeligt og kategorisk (...) enhver påstand om, at han har misbrugt nogen seksuelt, inklusive mindreårige. Han ser frem til at bevise sin uskyld og retfærdiggøre sig selv i retten, hvis og når krav bliver indgivet og forkyndt, hvor sandheden vil blive fastslået baseret på beviser, ikke spekulationer."


Læs alt om sagen og dens udvikling i vores overblik her.

Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen

 


 

ANNONCE