Nyhed

Amerikansk band gæster Voxhall i Aarhus

Voxhall fyldes med alt fra electro, pop og noise rock, når bandet indtager scenen

Det amerikanske band Xiu Xiu byder på et hav af forskellige genrer, når de indtager scenen på spillestedet Voxhall i Aarhus den 30. januar 2025. 

Bandet har hele 18. studiealbum i bagagen, der prydes af genrer som alt fra ambient og electro, såvel som pop og noise rock. Med sig til Aarhus har de taget deres nyeste album 13" Frank Beltrame Italian Stiletto with Bison Horn Grips.

Ifølge en pressemeddelelse bryder albummet med æstetiske normer og "opfordrer lytterne til at være frygtløse i mødet med livets udfordringer," og gruppen udforsker dybe følelsesmæssige og eksistentielle kampe gennem albummets ni sange.


Med 18 albums i bagagen har en del forbigået GAFFAs anmeldere. Det gælder dog ikke albummet Girl With A Basket Of Fruit fra 2019, der blev krediteret med hele fem stjerner og beskrevet med ordene: "I de 36 minutter, pladen varede, forvandlede det spæde danske forår sig til et altædende monster, der truede med at spise mig og hele Nørrebro. Jeg søgte mod lyset, men fandt ikke tilbage. Kiggede mig over skulderen, men så kun endeløse katakomber af pludselige krumspring. Vanvidsdæmoner, der ville æde mig op."

Koncerten finder sted den 30. januar klokken 20.00 og det allerede muligt at købe billet her.

Varm op til koncerten med en sang fra det nye album her:


Her er de nominerede til årets P3 Guld

ANNONCE