Nyhed

Baseløs annoncerer ny single, debut-ep og efterårsturné

Baseløs er ude med en ny single, der markerer en ny begyndelse for projektet som duo

Baseløs har netop udgivet singlen "Break Up Season", som forløber for deres debut-ep Tænk hvad vi ku blive, der udkommer senere i år. 

Det er efterhånden et års tid siden, at Baseløs udgav singlen "Flytilstand". I mellemtiden er gruppen gået fra at være en kvartet til nu at være en duo. "Break Up Season" markerer derfor en ny begyndelse for Baseløs, som fremover vil bestå af duoen Laura og Alexander. Den nye version af bandet blev til, efter at de sidste efterår sagde farvel til deres trommeslager og guitarist. Dog fortsætter orkesterets bassist, Lasse, med at optræde med dem og er ligeledes en del af den kreative proces. 

Den nye single "Break Up Season" er inspireret af folk- og countrygenren og adskiller sig dermed fra nogle af Baseløs' tidligere udgivelser. Sangen fanger følelsen af efterår både musikalsk og tematisk, med harmonier og melodier, der indfanger duoens skrøbelige og samtidig catchy lydunivers, lyder det i en pressemeddelelse. 


"Sangen handler om at kæmpe for forholdet, selv når mange omkring én går fra hinanden, siger Laura og fortsætter: "Det er både en personlig og universel fortælling." 

Sidst, GAFFA anmeldte Baseløs, var da de gæstede Radar i Aarhus tilbage i 2022. En optræden, der indbragte gruppen fire stjerner. 

Den nye konstellation i Baseløs fejrer udgivelsen af den nye single "Break Up Season" med en kommende efterårsturné, der startede allerede i går: 


 

Varm op til koncerterne med den nye single her:


HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget

ANNONCE