Nyhed

Bleachers-sanger bygger musikstudier til LGBTQ+-unge

Jack Antonoff har annonceret, at han planlægger at bygge lydstudier i flere krisecentre for LGBTQ+ unge i USA

Jack Antonoff, frontmand for bandet Bleachers, delte sine planer om at bygge optagelsesstudier for unge LGBTQ+-personer i krisecentre på sociale medier og beskrev dette som en central del af den næste fase af sit liv.

I sit indlæg forklarer Antonoff, at han har haft det privilegium at være i stand til at skabe musik hvor som helst – fra sit hjemmestudie til hotelværelser og fly – men at hans eget liv ændrede sig i et lydstudie. Nu vil han dele den mulighed med dem, der ellers ikke ville have adgang til sådanne miljøer, men som har brug for det.

Jack Antonoff planlægger at gøre lydstudierne offentligt tilgængelige for unge, der ikke har råd til studietid, og satsningen vil blive initieret gennem Ally Coalition. En organisation, der støtter LGBTQ+-unge. Det er tanken, at krisecentrene skal sørge for tidsbestillingen, og at Antonoff skal finansiere drift og vedligeholdelse af studierne. Når projektet er i gang, er det planen at bygge flere studier i forskellige byer.


Antonoff udtrykker et håb om, at initiativet vil øge bevidstheden om behovet og inspirere andre med ressourcer til at bidrage til projektet. Han afslutter sit indlæg med at understrege, at dette initiativ ikke er rettet mod kommercielle lydstudier, men kun til dem, der ikke har råd til at få adgang til dem.


BLEACHERS: “Visse ting ændrer sig, og det er virkelig også sket for mig”

ANNONCE