Nyhed

Bose klar med lille hjemmehøjttaler

SoundLink Home er en lille bluetooth-højttaler, der lover at passe ind i alle hjem

Der er ingen tvivl om, at Bose har blikket stift rettet mod hjemmemarkedet, og SoundLink Home er den nyeste højttaler i serien af produkter til hjemmebrugeren.

Den nye højttaler er en bluetooth-højttaler, og Bose lover, at selvom den er kompakt, så skulle den stadig levere en meget kraftig lyd – og samtidig passe til alle rum i huset.

For at sikre den gode lyd har Bose forsynet den lille hjemme-højttaler med en transducer, der dækker et stort område af frekvenser og en dobbelt passiv radiator, der skulle forvandle vibrationer til en dyb bas, der kan fylde alle rum.


Herudover skulle det være en fleksibel højttaler, for Bose har forsynet den med en usb-c-input-port, så brugerne kan sende lyd til den fra en laptop eller andre musikkilder uden at skulle streame via bluetooth.

Højttaleren kan også kobles sammen med en yderligere SoundLink Home-højttaler og derved give en ægte stereooplevelse.

Når Bose siger kompakt, så mener de det faktisk. SoundLink Home er kun små 21,6 cm bred, 11 cm høj og 5,8 cm dyb, og vægten holder sig under 1 kg med sølle 875 gram.


Det er godt at se, at Bose har givet højttaleren Bluetooth 5.3, hvilket skulle sikre både en god streamet lyd, og så sparer den på strømmen. Det betyder også, at SoundLink Home skulle kunne køre omkring ni timer på en fuld opladning.

LÆS OGSÅ: Sony lancerer nye lydprodukter

ANNONCE