Nyhed

Charli XCX afslører nye samarbejdspartnere på kommende remixalbum

Flere store navne føjes til Charli XCX’ remix af det populære Brat-album

Charli XCX skaber fortsat øget spænding omkring sit kommende remix af albummet Brat, der udkommer den 11. oktober. Ifølge magasinet Rolling Stone, dukker der i øjeblikket neon-grønne reklametavler med kunstnernavne op rundt omkring i USA, heriblandt Bon Iver og Tinashe, hvilket fortolkes som, at de er med på det nye album. 

Magasinet forklarer yderligere, at Bon Ivers navn blev opdaget på et skilt i bandets hjemby, Minneapolis, mens Tinashes blev set et andet sted i USA. Begge navne var skrevet spejlvendt på de store skilte, hvilket bidrager til den øgede mystik omkring albummet og, ifølge mediet, fangede fleres opmærksomhed.

Indtil videre har Charli XCX udgivet et remix af sangen "Talk Talk" med Troye Sivan og et lille twist fra Dua Lipa. Remixalbummet indeholder 18 numre og er ifølge Charli XCX både "helt anderledes", men "stadig brat." Den fulde gæsteliste er endnu ikke offentliggjort, men hun har tidligere bekræftet samarbejder med Billie Eilish, Lorde, Robyn og Addison Rae. Derudover har MØ for nyligt teaset et samarbejde med Brat-sangeren.

LÆS OGSÅ: Fra popstjerne til politisk figur: Med ét var Charli XCX en del af den amerikanske valgkamp


ANNONCE