Nyhed

Datoen for Diddys retssag er fastlagt

Diddy står overfor en lang række anklager

Den amerikanske rapper Sean "Diddy" Combs har tilbragt en hel del tid i mediernes søgelys, efter han blev anklaget for menneskehandel, seksuelle overgreb, drugging og andre voldsomme handlinger. Handlinger, der nu er bestemt til, at blive anlagt for retten den 5. maj 2025, og som du kan læse meget mere om her.

Ifølge kulturmediet Rolling Stone står Diddy overfor hele 15 års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i den efterhånden store bunke anklager, der indtil retssagens afholdelse kan vokse sig større endnu. Rapperen nægter sig fortsat skyldig i alle anklager.

CNN beretter, at anklager Emily Johnson forventer, at sagen kan varer i tre uger, men at en fornyet anklageskrift med yderligere anklager kan påvirke retssagens længde. Diddys forsvarsadvokat Marc Agnifilo tilføjede desuden, at de vil føre en forsvarssag, der sandsynligvis vil tage en uge.


Til sidst kan CNN berette, at dommer i sagen Arun Subramanian sagde også, at han vil "udstede en kendelse, der forbyder begge parter at udtale sig om hemmeligt grand jury-materiale og andre ikke-offentlige beviser i sagen". 

Dommerens udtalelse kommer kort tid efter, at Diddys advokater har anklaget regeringen for at underminere rapperens sag ved blandt andet at hjælpe medierne med at komme i besiddelse af materiale til dækning af sagen. Det fremgik desuden af et notat, der sammenfatter de vigtigste kendsgerninger og synspunkter i sagen, at Diddys advokat har bedt om, at "passende retsmidler — herunder mulig diskvalifikation af vidner eller afvisning af alle anklager i hans tiltale — overvejes."

Diddy sidder lige nu varetægtsfængslet uden mulighed for kaution efter, at han har modtaget en lang række anklager for blandt andet seksuelt misbrug. Siden hans anholdelse har advokat Tony Buzbee den 1. oktober, afholdt et pressemøde, hvor han kunne meddele om hele 120 nye anklager i sagen, og at der desuden, hvis de kan samle de rette beviser, er adskillige andre parter involveret i sagerne. 


Du kan læse alt om sagen og dens udvikling i overblikket her.

Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen

ANNONCE