Nyhed

DMA Roots-nominerede Vingaard klar med ny single

Vingard slipper sin nye single i kølvandet på en nominering til dette års DMA Roots

Sanger, guitarist og sangskriver Tine Vingaard, alias Vingard, har netop udgivet sin nye single "House on the Hill". Ifølge en pressemeddelelse kredser singlen om evnen til at turde give slip og træde ind i det ukendte med tillid til, at kærlighed og ægte forbindelse kan skabe et solidt fundament. Selv udtaler sangeren:

"Jeg har altid haft svært ved at stole på andre og har fundet en falsk tryghed i at tage kontrol over alt selv. Denne sang er min måde at vise, at kærligheden kræver modet til at give slip og lade andre træde ind," siger Vingard og tilføjer: "'House on the Hill' handler om at bygge noget varigt, selv når livet er kaotisk. Selv når perfektion er uden for rækkevidde, findes magien i ærlighed, drømme og den rejse, vi tager sammen."

Tine Vingaard begyndte allerede som 9-årig at skrive sange og debuterede som 15-årig, da hun skrev både tekst og musik til den tyske biograffilm Einer wie Bruno, som blandt andet åbnede op for muligheder for turnéer rundt om i Tyskland. 


I 2020 begyndte hun at udgive musik under kunstnernavnet Vingard, og i løbet af 2021 udsendte hun seks singler. I 2023 udgav hun sit første album med titlen In The Long Run, hvor sangen "Dreams", der sidenhen har været i A-rotation på P5, er inkluderet. Hendes debutalbum blev anmeldt til tre stjerner af GAFFA, som dog beskrev det som lovende. 

Vingard har desuden spillet mere end 400 koncerter på scener i ind- og udland, hvor hun har cementeret sin position med en amerikana-lyd, der live beskrives som intens, autentisk og rørende.

Hendes musikalske rejse har senest gjort sig bemærket ved, at hun tidligere på måneden blev nomineret til Årets Nye Danske Rootsnavn 2024 ved DMA Roots. 


Vingard kan opleves live den 2. november i år, hvor hun præsenterer "House on the Hill" til Skanderborg Folkfestival og markerer afslutningen på hendes seneste turné i Tyskland. 

Flotte melodier og effektive omkvæd – men teksterne trækker ned


ANNONCE