Nyhed

Dokumentar om Chris Browns voldelige fortid er på vej

Dokumentaren skal angiveligt indeholde nye beskyldninger mod Chris Brown

Dokumentarens titel efterlader ikke meget til fortolkning. Chris Brown: A History of Violence udkommer den 27. oktober på Investigation Discovery og handler om Chris Browns kriminelle fortid med voldsdomme og overgrebsanklager.

Chris Brown kom for alvor på avisernes forsider i 2009, og det var ikke på grund af sin musikalske karriere. Chris Brown blev nemlig anklaget for vold mod sin daværende kæreste Rihanna. En anklage, han efterfølgende tilstod, og hvor verden kunne følge med, da billeder af en forslået Rihanna med flere ansigtsskader blev offentliggjort. 

Rihanna er dog ikke det eneste offer, og ifølge mediet Digital Music News vil der optræde flere kilder i dokumentaren, som anklager Chris Brown for at udsætte dem for vold eller overgreb. Nogle af kilderne har ikke tidligere fortalt deres historie til offentligheden.

Dokumentaren vil undersøge, hvordan nogle forsat kan lykkes med at bevare deres superstjernestatus på trods af alvorlige forbrydelser, og hvordan ulige magtforhold kan være med til at tilskynde en tavshedskultur blandt ofrene. 

Se selv en trailer for dokumentaren nedenfor. 

LÆS OGSÅ: Kvinde sagsøger Chris Brown for voldtægt og kræver millioner


ANNONCE