Nyhed

Dream Theater udgiver ny single og annoncerer album

Dream Theater udgiver ny single forud for kommende album

Det amerikanske metalband Dream Theater har netop udgivet den nye single "Night Terror" forud for deres kommende album Parasomnia, der udkommer den 7. februar 2025.

Parasomnia markerer bandets 16. studie album, hvoraf 11 har været med Mike Portnoy som trommeslager. Bandet har annonceret, at et af deres originale medlemmer, Mike Portnoy, vender tilbage på trommesættet efter 14 års pause. Derfor er den nye single også første udgivelse, hvor Mike Portnoy medvirker siden 2009. I går aftes delte bandet nyheden på deres Instagram, hvormed det nye album markerer den første udgivelse med Mike Portnoy som trommeslager siden Dark Clouds & Silver Linings (2009). 

I en pressemeddelelse til NME, udtaler bandet følgende om det nye album: "Albummet markerer begyndelsen på et nyt og særligt kapitel for os som bandmedlemmer og brødre. Det repræsenterer ikke kun vores vækst som musikere, men også den rejse, vi har været på sammen de sidste fire årtier."


I forbindelse med deres 40-års jubilæums turné kommer det progressive band til København, hvor de gæster Poolen den 10. november. På den anden side af deres kommende albumudgivelse kommer de igen til Danmark, hvor de skal spille på Copenhell i 2025

Hør den nye single her: 


ANNONCE