Nyhed

Dreamstruck udgiver debutsingle om bagsiden af den amerikanske drøm

Jonas Struck og Karen Krogshøj udgiver første single som duoen, Dreamstruck, forud for et kommende debutalbum

Jonas Struck og Karen Krogshøj er gået sammen om det musikalske projekt, Dreamstruck, hvormed de netop har udgivet deres første single, Shattered Dreams", forud for deres kommende album, der lander i starten af 2025.

Den nye single handler om bagsiden af den amerikanske drøm. Et tema, som parret stødte ind i på en fælles ferie i Los Angeles i USA.  

"På en ferie til LA, havde vi fejlagtigt valgt at bo ved siden af The Chinese Theater, hvor håbefulde skuespillere står på pladsen med håndaftryk af Marilyn Monroe og andre berømtheder udklædt som superhelte, så folk kan få taget billeder med dem. Det er de bristede drømmes boulevard og var enormt forstemmende at være vidne til", fortæller de, og Jonas Struck tilføjer:


"Jeg har selv erfaret noget tilsvarende ved en Danny Elfman-konference (amerikansk musiker og filmkomponist) i LA, hvor håbefulde filmkomponister stod og prøvede på at aflevere deres cd til Mr. Elfman for at få deres lucky shot."

Udover det musikalske samarbejde, Dreamstruck, danner Jonas Struck og Karen Krogshøj også par privat. Det er derfor ikke første gang, at de to arbejder sammen om musikken, siden de mødte hinanden i 1995.

Derudover spiller Jonas Struck guitar i Swan Lee og er filmscore-komponist, hvormed han blandt andet har leveret scoren til film og serier som Apolonia, Apolonia, Fuld af Kærlighed og Oxen. Karen Krogshøj har som guitarist og sanger været med i Vamp Camp sammen med Sharin Foo og Christina Rosendahl. Desuden har hun siden 2016 bidraget med vokal til forskellige filmscores. Hendes stemme er blevet en del af Jonas Strucks signaturlyd, og hun har også været co-writer på blandt andet Oxen, fremgår det af pressemeddelelsen.


Deres nye musikalske projekt udspringer af samarbejdet på filmscores, som var her, de begyndte at spille sammen. Det udviklede sig til beats fra en trommemaskine, Karen Krogshøj på vokalen og Jonas Struck på guitar. 

ANNONCE