Nyhed

EarthGang afslører nyt album og offentliggør dansk koncertdato

Hiphop-duon fejrer deres kommende albumudgivelse med en Europaturné, der inkluderer et stop i Danmark

Den amerikanske hiphop-duo EarthGang gæster Lille Vega den 18. januar 2025 med musik fra deres kommende album Perfect Fantasy, som udkommer den 29. oktober.

Atlanta-rapperne har på Instagram annonceret, at deres kommende europaturné, med titlen European Fantasy Tour, vil fokusere på deres nye udgivelse.

EarthGang består af Johnny Venus – alias Olu – og WowGr8, og duoen har deres rødder i south coast-hiphop. De påbegyndte deres musikalske karriere i 2008, og to år senere udkom deres første ep, The Better Party. I 2013 udgav de deres debut-studiealbum Shallow Graves For Toys, og i 2015 fulgte opfølgeren Stray with Rabies.


Duoen skrev efterfølgende kontrakt med J. Cole på pladeselskabet Dreamville Records, hvorefter de udgav en ep-trilogi: Rags, Robots og Royalty, inden de i 2019 udgav deres tredje studiealbum og første major label-udgivelse, Mirrorland. Udgivelsen blev belønnet med fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder. Senest udgav de ep'en Robophobia (2024). EarthGang har desuden samarbejdet med en række af branchens sværvægtere, herunder Ari Lennox, GorillazMac MillerT-Pain, Snoop Dogg, Dermot Kennedy og Chance The Rapper. Dette gælder også for det kommende album, hvor T-Pain og Spillage Village medvirker på første single, "Love You More".

Musikken bærer præg af en følelse af fællesskab, som Olu og WowGr8 fra EarthGang beskriver i en pressemeddelelse:

"Navnet EarthGang er forankret i et ønske om at invitere hele verden med på en rejse, hvor musikken fungerer som et globalt redskab til at udforske genkendelige temaer om samfund og individ; konflikten mellem tradition og modernitet, religion og oplysning—musikken og manddom."


Billetsalget starter den 25. oktober klokken 10.00 via vega.dk, allthingslive.dk og ticketmaster.dk

I ventetiden kan den nye single høres her:


LÆS OGSÅ: Vi er alle en del af jordens bande

ANNONCE