Nyhed

Efter succes: Festival vender tilbage i 2025

Festival vender tilbage i en udvidet version

Festivalen Musik i Gentofte vender, efter stor opbakning i år, igen tilbage til byen næste år. Denne gang fornyet og udvidet, når gæsterne næste år kan se frem til hele to dage med musik.

Musik i Gentofte blev afholdt for første gang i år den 27. juli, men annoncerer nu, at de endnu engang er klar til at fylde byen med musik, når de den 25.-26. juli afholder næste års festival. I en pressemeddelelse fremgår det, at fredagens program kommer til at appellere til det unge publikum, mens lørdagens program byder de voksne op til dans.

”Musik i Gentofte 2024 blev en kæmpe succes, hvor op imod 5.500 gæster fik en fantastisk dag i flotte rammer i sportsparken. Derfor udvider vi nu konceptet, så det løber over to dage, hvilket nu gør Musik i Gentofte til en rigtig musikfestival”, fortæller Michael Schäbethal, én af initiativtagerne til arrangementet, i pressemeddelelsen. Han tilføjer:  


”Det har vi fået tilladelse til af Gentofte kommune på baggrund af vores professionelle håndtering af afviklingen samt hele oprydningen af området. Vi fornemmer allerede, at vi har skabt en ny tradition i vores by, og det ønsker vi at bygge videre på over de næste år – noget som kommunen gerne vil støttet op om”, slutter Michael Schäbethal.

Sidste år blev festivalen sparket i gang med et stjernespækket program, da D-A-D, Medina, Jonah Blacksmith og Andreas Odbjerg alle aflagde besøg. Der er endnu ikke annonceret artister til næste års line-up, men af pressemeddelelsen fremgår det, at publikum igen til næste år kan forvente nogle store danske navne på plakaten. 

Musik i Gentofte bliver endnu engang afholdt i Gentofte Sportspark og billetsalget starter på fredag den 18. oktober.


Heartland offentliggør nyt hovednavn - og ni andre artister

ANNONCE