Nyhed

Et hav af mindeord: Verden mindes Liam Payne

Liam Paynes pludselige død har sendt chokbølger gennem musikverdenen. Læs reaktionerne her, som vi opdaterer løbende

Denne artikel opdateres løbende...

Den britiske sanger og tidligere One Direction-stjerne Liam Payne er død i en alder af 31 år efter et fatalt fald fra tredje sal på et hotel i Buenos Aires, Argentina. Payne var på ferie med sin kæreste, influencer Kate Cassidy, da den tragiske hændelse indtraf. Liam Payne efterlader sig sin syvårige søn, Bear, som han fik sammen med den 41-årige britiske sanger Cheryl Cole. Det skriver BBC News.

Liam Paynes pludselige død chokerer musikbranchen og fans verden over. Reaktionerne er omfattende, og flere har allerede udtrykt deres sorg og chok over tabet. Vi har samlet et overblik over nogle af de rørende ord til den tydeligt højtelskede musiker her.


TV-vært hylder Liam Payne og tænker på sønnen
Den skotske TV-vært, Lorraine Kelly, har udtrykt sin dybe sorg og afslørede, at hun "ikke kan stoppe med at tænke på Liam Paynes unge søn", mens hun hyldede stjernen i sit eget selvbetitlede TV-program. Det skriver mediet The Mirror. Lorraine fortæller: "Jeg var virkelig chokeret, da jeg så nyheden, det er absolut tragisk. Jeg kan slet ikke lade være med at tænke på hans lille søn, fordi Cheryl nu skal til at fortælle ham den forfærdelige nyhed". Hun fortsætter: "Han er kun syv år gammel, og Liam talte altid om sin søn; han var en virkelig hengiven far. Han var måske ikke sammen med ham hele tiden, men han var meget hengiven. Vi har set mange billeder med hans søn, og han talte også meget om ham."

Backstreet Boys viser flaget: "Hvil i fred bror"
På X skriver boybandet, Backstreet Boys: "Ord kan ikke beskrive de følelser, vi kollektivt oplever lige nu, og det virker som om, resten af verden har det på samme måde. Vores tanker går til Liams familie, venner og Directioners over hele verden. Hvil i fred, bror."

Harry Styles' mor reagerer
Anne Twist, moren til det tidligere One Direction-bandmedlem Harry Styles, har delt sin hyldest til Liam Payne på sin Instagram profil: "Bare en dreng," skriver hun i opslaget sammen med et billede af en knust hjerte emoji.

De store musikgiganter
En række af nogle af de helt store spillere i musikindustrien hylder også den 31-årige sanger på de sociale medier. Det skriver TV2, og fremhæver streamninggiganten Spotify samt MTV og Brit Awards, der alle separat udtaler, at de er "dybt kede af det" over Liam Paynes død. På mediet X skriver Amazon Music også i et indlæg, ledsaget af et sort-hvid-billede af Payne: "Vores tanker er hos hans familie, venner og alle dem, der elsker hans musik." 

Pelle Peter Jencel
Dj, kunstner og musikekspert, Pelle Peter Jencel, udtaler også til TV2: "Han var en rigtig vigtig karakter for en hel generation af teenagere, der er vokset op med at kunne spejle sig i ham".

X-Factors Dermot O'Leary
Liam Payne, der sammen med Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson og Niall Horan udgjorde One Direction, blev dannet i sangkonkurrencen X Factor i 2010.


Den britiske Dermot O'Leary, som var vært på musikprogrammet, da de stillede op, har også delt et billede på Instagram af de to sammen på scenen: "Den værste nyhed," indleder han med. "Jeg kan huske, at Liam som 14-årig dukkede op til audition på 'X Factor' og blæste os væk. Han elskede bare at synge."


Fans sørger og synger
Flere og flere fans er mødt op foran hotellet, hvor det tragiske dødsfald fandt sted. Selvom hotellet nu er stærkt politibevogtet, ifølge The Guardian, samles mennesker omkring det, tænder lys, synger og græder for den afdøde sanger.

Paris Hilton: "Hvil i fred, min ven"
43-årige Paris Hilton har også reageret på den tragiske nyhed: "Så trist at høre om Liam Paynes død. Sender kærlighed og kondolencer til hans familie og kære. Hvil i fred, min ven."

Zedd: Absolut hjerteskærende
Inden sin tragiske død samarbejdede Payne blandt andet med Zedd på nummeret "Get Low", og produceren udtrykker også sin dybe sorg på mediet X: "Jeg kan ikke tro, det er sandt… absolut hjerteskærende." Han delte også et billede på sin Instagram af Payne og ham, med et tilhørende knust hjerte som billedbeskrivelse. Derudover har han delt flere billeder i stories på sin Instagram, som er tilgængelige de næste knap 24 timer, før de forsvinder.

Drebae: Uvirkeligt
På X skriver den 27-årige rapper, Drebae: "At læse at en fra One Direction er DØD, føles bare ikke virkeligt for mig. Liam Payne var kun 31 år... 2024 har været for meget."

Charlie Puth: Stilheden taler for sig
32-årige Charlie Puth har delt et billede af ham sammen med Liam Payne på sin Instagram-profil. Til billedet har han ikke skrevet noget, men kommentarfeltet taler for sig selv. Kommentarer som "En smertefuld vej herfra, vi vil savne ham” går igen, samt ”Please, sig, at det er en dårlig joke, og at det her slet ikke er virkeligt alligevel."

Taylor Caniff: Payne spillede en stor rolle i vores barndom
Internetpersonlighed og tidligere "viner" (der lavede videoer til det dengang sociale medie, Vine), 28-årige Taylor Caniff, skriver på X: "Liam Paynes død er sørgelig, virkelig, virkelig sørgelig. Han spillede en stor rolle i vores barndom. Det virker bare ikke virkeligt. Jeg er tom for ord."

Jedward: En kærlig hilsen til familien
Den irske popgruppe, Jedward, skriver også deres kondolence på X: "Sender styrke til Cheryl og hans søn Bear, og resten af One Direction familien. Hvil i fred, Liam Payne."

Emery Kelly: Gud, dén her gør ondt
26-årige Emery Kelly, og tidligere X-Factor-deltager i 2013, hylder også Paynes indflydelse og skriver: "Hvil i fred Liam Payne, hvis ikke jeg havde set dig i X-factor dengang, ville jeg slet ikke være, hvor jeg er i dag. Tak for at inspirere mig, bandet og alle os andre gennem årene," og afrunder med, "Gud, dén her gør ondt".

Corbyn Besson: Man ved aldrig, hvornår det er ens tid
"Man ved virkelig aldrig, hvornår det er ens tid til at tage herfra. Mind dig selv og dine venner/familie om, at du elsker dem hver dag," skriver den 25-årige amerikanske sanger, Corbyn Besson, som tidligere var en del af musikgruppen Why Don't We. Han forsætter: "Nyheden om Liam Payne har gjort mig mundlam. Jeg har set op til 1D siden Why Don't We-tiderne." Til teksten vedhæfter han et billede af musikgruppen ledsaget af den nu afdøde Payne.

Juicy J.: Beder for familien
"Hvil i fred Liam Payne," skriver rapper, sanger og pladeproducer, Juicy J. på mediet X og tilføjer: "Wow, jeg kan ikke tro det. Mine bønner går til familien."

LÆS OGSÅ: Liam Payne fra One Direction er død

ANNONCE