Nyhed

Fugees-medlem anklager Lauryn Hill for at spolere turné

Lauryn Hill bliver blandt andet anklaget for svindel og kontraktbrud

Lauryn Hill bliver sagsøgt af sin Fugees-kollega Pras Michél, som anklager hende for at sabotere deres comeback-turné i 2023, der endte med at blive aflyst. Lauryn Hill bliver blandt andet anklaget for at tilføje fiktive udgifter på budgettet i et forsøg på at tjene penge til sig selv og for at have afvist et tilbud om at spille et show på Coachella for 5 millioner dollars uden at fortælle resten af holdet om det. Ifølge The Guardian mener Pras Michél, at Lauryn Hill kun genforenede Fugees for sin egen vindings skyld: 

"Hun indså, at den eneste chance for hende for at lave show i arena-størrelse og fodre sit umættelige ego ville være at genforene Fugees".

Lauryn Hill afviser dog Pras' mange anklager og fremhæver blandt andet, at turnéen skulle være en 25-års jubilæumsturné for albummet The Miseducation of Lauryn Hill, og at Fugees blot blev inkluderet fordi, hun "fandt ud af, at Pras var i problemer og havde brug for pengene til at dække sine udgifter til juridisk bistand". Det skriver hun i et opslag på Instagram.


Lauryn Hill refererer angiveligt til en sag fra 2023, hvor Pras Michél blev fundet skyldig i ulovlig lobbyisme efter at have kanaliseret midler fra en malaysisk finansmand til Barack Obamas valgkampagne i 2012.

Lauryn Hill tilføjer, at Pras Michéls har været presset i løbet af retssagen, hvilket kan have "påvirket hans dømmekraft, mentale tilstand og karakter":

"Jeg var ikke i Pras' liv, da han besluttede at træffe den uheldige beslutning, der førte til hans nuværende juridiske problemer," sagde Hill. "Jeg rådgav ikke ham til at træffe den beslutning og er derfor på ingen måde ansvarlig for hans beslutning og dens konsekvenser, selvom jeg har påtaget mig at hjælpe. På trods af hans angreb er jeg stadig medfølende og håber, at tingene løser sig for ham."

LÆS OGSÅ: Dronningen af direktørtid glimrede glimtvis





ANNONCE