Nyhed

Fyr & Flamme kalder folket hjem til jul

Fyr & Flamme inviterer hjem til jul den 20. december med fællessang, overraskelser og egne julesange

Fyr & Flamme inviterer for anden gang til julekoncert med titlen, Hjem Til jul, og denne gang bliver det i Pumpehuset den 20. december 2024. 

Duoen startede deres julekoncept i december sidste år, hvor de spillede to udsolgte koncerter i Lille Vega. Ifølge en pressemeddelelse har det hele tiden været tanken, at Hjem Til Jul skulle være en tilbagevendende tradition. Den nye juletradition byder på fællessang, overralskede, julecovers og naturligvis deres egen julesang "Julekys" samt "en ordentlig spands sne kastet ud over de herrers bagkatalog". 

Bag Fyr & Flamme finder man komiker, skuespiller og sanger Jesper Groth og musikeren Laurits Emanuel. Duoen debuterede med deres første single "Menneskeforbruger" tilbage i 2020, der i skrivende stund har opnået mere end 6 millioner streams på Spotify og blev spillet flittigt på de danske radiokanaler. Derudover har de vundet Dansk Melodi Grand Prix med deres meget sen-70'er/start-80'er-inspirerede diskosang "Øve os på hinanden". 


De udgav deres første studiealbum med titlen Fyr & Flamme, der modtog fire stjerner af GAFFA med ordene: "Selvom det hele emmer af 1980’er-synth og skulderpuder, formår de to spillemænd at levere noget musik, der også dur i 2021, uden at det bliver tynget af nostalgi." Den vanskelige toer har derimod været udfordrende for de to musikere, hvor GAFFAs anmelder tildelte to stjerner til deres album Himmel og helvede (2024).

Billetsalget til deres julekoncert begynder den 24. oktober klokken 10.00


LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN: Se tændte Fyr & Flamme modtage deres pris

ANNONCE