Nyhed

Gå tur med hundehvalpen ind i voksenlivet på debutalbummet "Hundeliv"

Mørkeblødt forener personlige erfaringer med universelle følelser, der opstår i overgangen fra barn til ung voksen

Mørkeblødt, med det borgerlige navn August Otto Sandfær, er klar med sit solodebutalbum Hundeliv. Gennem 10 numre åbner han op for et indblik i de udfordringer og refleksioner, der kan opstå i overgangen fra ungdommens frihed til voksenlivets ansvar. Dermed tager han, ifølge en pressemeddelelse, lytterne med på en tur gennem et komplekst landskab af identitet, relationer og selvopdagelse.

Ungdommens kompleksitet
Hundeliv er resultatet af en længere proces, der også har budt på flere singleudgivelser. Den seneste af disse, "Villavej", har opnået airplay på P4, men med albummets fulde længde er der lagt op til et potentielt endnu større gennembrud.

Med debutalbummet udforsker August Otto Sandfær de komplekse temaer, som unge mennesker ofte står overfor i overgangen til voksenlivet: Identitet, ansvar, relationer og selvopdagelse. Gennem sine tekster formår Mørkeblødt at indfange de smukke, sjove og til tider hårde øjeblikke i livet, der opstår, når ungdommens ubekymrethed (og livet som hundehvalp), erstattes af voksenlivets realiteter, uddyber pressemeddelelsen.


Debutalbummets 10 numre udforsker dermed både de smukke og barske sider af livet som ung voksen, og hvordan man bedst navigerer i en tid fyldt med store beslutninger og skiftende forventninger. Sangene bevæger sig mellem melankoli og optimisme, hvilket yderligere afspejler de mange personlige og alligevel universelle følelser, der følger med denne periode af livet. I pressemeddelelsen udtaler August Otto Sandfær: "Jeg håber virkelig, andre kan spejle sig i fortællingerne og finde genkendelse og glæde i dem."

Hundeliv er tilgængeligt på alle streamingtjenester og kan høres her: 


LÆS OGSÅ: Dayyani hylder kærligheden på kommende debutalbum

ANNONCE