Nyhed

GUIDE: Spændende musikoplevelser denne uge

Denne uge byder på et par unikke musikoplevelser til de hurtige - få overblikket her

Ugens musikoplevelser byder på alt fra elektronisk eksperimenterende rock til debutkoncerter og popstjerneskud. Oplev The Notwists leg med genrer i Lille VEGA, GHØSTKIDs intense lydunivers i Pumpehuset og Joshua Bassetts debut i Store VEGA. På Ideal Bar kan du høre Søren Michelsen, når han springer ud som solokunstner med sin nye EP.

Onsdag 09.10

THE NOTWIST


Lille VEGA, København

The Notwist er kendte for deres uforudsigelige og fængslende koncerter. Bandet betragter studieoptagelserne som muligheder, der skal udforskes yderligere, når de optræder live. Bandets selvbetitlede debut fra 1990 hyldede de amerikanske hardcore- og grunge-bands, de forelskede sig i som helt unge. Men gennem årene har fascinationen for elektronisk musik vundet indpas hos trioen.


Læs mere og køb billet


GHØSTKID


Pumpehuset, København

Dyk ned i et dybt og fascinerende lydunivers, når GHØSTKID fusionerer mørke og aggression med fængende melodier på deres kommende tour. Det tysk-baserede band, ledet af Sebastian "Sushi" Biesler, tidligere medlem af Eskimo Callboy, er klar til at indtage scenen og ryste publikum sammen med deres unikke lyd.


Læs mere og køb billet


JOSHUA BASSET


Store VEGA, København

Emmy-vindende Joshua Bassett er en talentfuld musiker, sangskriver, skuespiller og multiinstrumentalist. Han gør sig lige nu klar til den længe ventede udgivelse af sit debutalbum, The Golden Years, hvor den første single af samme navn allerede er ude nu. I den forbindelse tager Bassett på turné igen, og han lægger vejen forbi Store VEGA i oktober.


Læs mere og køb billet

 

Torsdag 10.10

SØREN MICHELSEN


Ideal Bar, København


Efter at have imponeret bag trommesættet i bands som Søn og Angående Mig, træder Søren Michelsen nu frem som soloartist med en stærk, ny stemme i dansk musik. Den 10. oktober markerer han udgivelsen af sin debut-EP I En Brydningstid med en eksklusiv release-koncert i VEGA, hvor han vil præsentere sine nye sange live for første gang.

Læs mere og køb billet

 


Se hele GAFFAs koncertoversigt HER.

ANNONCE