Nyhed

Barndomsvenner finder sammen igen og udgiver ny single

Efter perioder væk fra hinanden har duoen fundet hinanden igen og udgiver nu ny single

Den elektroniske duo fra København, Bless You, er tilbage med deres nyeste single, "Home". Singlen er skabt i et sommerhus på Bornholm, hvor duoen fandt inspiration i den ro og skønhed, øen byder på, forklarer en pressemeddelelse fra musikerne. Bless You består af barndomsvennerne Viktor Valentin og Morris Oppenhejm, som efter flere års adskillelse har fundet sammen igen.

Med "Home" fortsætter duoen deres melankolske house-sound, der stammer fra debuten "How I Feel" i 2019 og deres efterfølgende udgivelser, som ifølge pressemeddelelsen, har resulteret i mere end 50 millioner streams på Spotify, mens singlen "Save Our Ship (SOS)" gik viralt på TikTok sidste år.

Den nye single "Home" blev til under duoens ophold i et sommerhus på Bornholm, hvor de oprindeligt var taget hen for at forberede sommerens festivalsæson, uddyber pressemeddelelsen. Men naturen og den rolige atmosfære på øen trak dem i en anden retning og blev grundlaget for deres nye udgivelse. I meddelelsen forklarer Morris Oppenhejm: "Vi blev fuldstændig draget af øens ro, havet, klipperne og naturen omkring det gamle hus. En følelse af tilbagelænet eufori, man kun kan overgive sig til."


Hør "Home" af de musikalske barndomsvenner her:

LÆS OGSÅ: MAGISK ÆSKE: Tinderbox 2024 klar med elektroniske navne


ANNONCE