Nyhed

HØR: Benjamin Rajani udgiver ny single som optakt til debutalbum

Benjamin Rajani forener færøske rødder og nordisk melankoli på singlen "Mánakvøld" forud for sit debutalbum

Dansk/færøske Benjamin Rajani har netop udgivet singlen, "Mánakvøld", forud for sit kommende debutalbum, Tá hvørt ljós líkist tær, der udkommer næste år.

"Mánakvøld" kan oversættes til både mandag eller månenat på dansk, hvilket afspejler sangens dualistiske natur - en dag, der ofte forbindes med rutiner, forvandles til en nat fyldt med vidundere. Sangen indfanger og beskriver følelsen af uovervindelighed og uendelige muligheder, når man har den person, man elsker, ved sin side, lyder det i pressemeddelelsen. 

Benjamin Rajani er en dansk/færørsk singer-songwriter med base i København. Hans musikstil kendetegnes ved nordisk melankoli og inspiration fra kunstnere som Sigur Rós og Neil Young.


Det kommende debutalbum er produceret i samarbejde med sanger, sangskriver, multiinstrumentalist og producer Esben Svane, der foruden at have udgivet musik i eget navn har skrevet og produceret for artister som L.I.G.A., Kalaset og Søs Fenger

Benjamin Rajani er en del af en trend blandt færøske musikere i København, herunder Lea Kampmann, der udgav sit album Seinferð i september, med fokus på at fremme minoritetssprog som færøsk i det danske rigsfællesskab. 

Hør den nye sang her: 


LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Esben Svane synger om den indre sabotør – angst og selvsabotage

ANNONCE