Nyhed

HØR: The Cure deler endnu en single fra deres kommende album

The Cure har netop udgivet endnu en single og offentliggjort den fulde trackliste til deres kommende album

The Cure har netop udgivet endnu en single med titlen "A Fragile Thing" fra deres kommende album Songs af a Lost World

Ifølge det amerikanske medie NME, har frontfigur Robert Smith udtalt om den nye single: "A Fragile Thing" er drevet af de vanskeligheder, vi står over for ved at vælge mellem gensidigt udelukkende behov, og hvordan vi håndterer den forgæves fortrydelse, der kan følge sådanne valg. Men vi er sikre på, at de rigtige valg er blevet truffet... det kan ofte være meget svært at være den person, du skal og bør være."

Allerede i mandags delte bandet en lille lydbid af sangen i et opslag på Instagram, hvortil de afslørede at den ville udkomme denne uge. Dagen forinden havde bandet også teaset udgivelsen blandt fans gennem deres WhatsApp-fankanal og mailingliste.


Singlen kommer i hælene på førstesinglen  "Alone", der blev udgivet den 26. september og senest "Endsong", som bandet teasede for i sidste uge. Med udgivelsen af tredjesinglen har bandet også offentliggjort den fulde trackliste til det kommende album, som kan ses nederst i artiklen. 

Albummet Songs of a Lost World udkommer den 1. november, og er The Cures første studiealbum siden 2008. Bandet har siden sidste år løftet sløret for albummet med plakater i byer som Rom, Paris og New York samt udsendt postkort, der bekræftede albummets titel og udgivelsesdato. GAFFA kunne allerede berette om de første hints angående det nye album i 2022 og helt tilbage til 2020.

The Cures sidste albumudgivelse 4:13 Dream, blev krediteret for med fire stjerner fra GAFFAs anmelder, der skrev: "Med Porl Thompson (guitar) tilbage i folden og resten af bandet som ligeværdige i den kreative sangskrivningsproces fremstår The Cure på 4:13 Dream mere helstøbte, end de har gjort i mange år. 4:13 Dream er opdateret goth-rock i den reneste aftapning."


Hør den nye single her: 

SINGLEANMELDELSE: Sort flyder ud i gråt, når tårerne triller i dybet

ANNONCE