Nyhed

Hundredvis af nye anklager mod Diddy: Inkluderer også mindreårige ofre

Hele 120 nye anklager om seksuelt misbrug tilføjes nu til den, i forvejen, brede stak

BEMÆRK: Denne artiklen omhandler seksuelle overgreb. Har du været udsat for voldtægt – eller er du i tvivl, om det er det, der er sket? Du kan ringe anonymt døgnet rundt til Lev Uden Vold-hotlinen på tlf. 1888.

Imens Sean "Diddy" Combs lige nu sidder varetægtsfængslet, bliver stablen af anklager mod den amerikanske rapper blot højere og højere. For nylig har 120 mennesker, heriblandt 25 mindreårige, rettet anklager om seksuelt misbrug mod Diddy.

I en live-streamet pressekonference afholdt tirsdag den 1. oktober afslørede advokat Tony Buzbee, at hele 120 mennesker i løbet af de seneste dage har rettet anklager mod rapperen. Blandt de 120 anklager er 60 af dem kvinder og 60 af dem mænd. Desuden fremgår det, at overgrebene fandt sted, da 25 af disse var mindreårige og den yngste helt ned til ni år gammel.

Tony Buzbee fortalte derudover, at den niårige dreng, sammen med andre drenge, var taget til Diddys kontor hos Bad Boys Studios i Manhattan, hvor han her forsøgte at få en pladekontrakt i en konkurrence. Her berettes det, at offeret "blev seksuelt misbrugt, angiveligt af Sean Combs og flere andre mennesker, i studiet."


I en erklæring til Rolling Stone meddeler Combs' advokat, Erica Wolff: "Som Mr. Combs' juridiske team har understreget, kan han ikke forholde sig til enhver udokumenteret påstand i det, der er blevet et hensynsløst mediecirkus. Når det er sagt, afviser hr. Combs eftertrykkeligt og kategorisk (...) enhver påstand om, at han har misbrugt nogen seksuelt, inklusive mindreårige. Han ser frem til at bevise sin uskyld og retfærdiggøre sig selv i retten, hvis og når krav bliver indgivet og forkyndt, hvor sandheden vil blive fastslået baseret på beviser, ikke spekulationer."

De mange anklager kommer i kølvandet på Diddys anholdelse i sidste måned, hvor han blev sigtet for menneskehandel, sammensværgelse om afpresning og transport med henblik på prostitution. Også her nægtede Diddy sig skyldig, men hans anmodning om kaution blev dog afvist, og han sidder fortsat fængslet.

Læs alt om sagen og dens udvikling i vores overblik her.


Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen

ANNONCE