Nyhed

Jamie xx bringer sin verdensturné til Danmark

Den britiske stjerne gæster Danmark i foråret med sin verdensturné, der hylder hans første soloalbum i ni år

Britiske Jamie xx, der netop har udgivet sit første soloalbum i ni år, In Waves, gæster Danmark den 13. marts 2025 med en koncert i K.B. Hallen. Albummet udkom den 20. september og markerer et comeback fra musikeren, der slog igennem med debutpladen In Colour fra 2015, som fik fire stjerner af GAFFA.

Efter ni års ventetid har Jamie xx nu udgivet In Waves, der, ifølge en pressemeddelelse, er blevet rost for at bygge bro mellem natklubbens intense atmosfære og en mere introspektiv refleksion over pandemiens stilstand. Albummet fik dog kun to stjerner af GAFFAs anmelder, der, til trods for at anderkende albummets festlige stemning, ikke var imponerede over det nye udspil: "Det skal nok blive sjovere og mere folkeligt at være til et Jamie XX-show fremover, men dette tredje album er noget af det mest undervældende og skuffende i lang tid."

Jamie xx er i øjeblikket på sin In Waves – World Tour, som fører ham til flere kontinenter, herunder Nordamerika, Europa og Asien. Den 13. marts 2025 kommer han som nævnt forbi Danmark, hvor han kan opleves i K.B. Hallen. Det er dog ikke første gang, at Jamie xx besøger Danmark. Han har tidligere optrådt både solo og med bandet the xx på steder som Store Vega, hvor GAFFA gav ham fire stjerner for koncerten i 2015. Samme år gæstede han Roskilde Festival, hvor dommen også faldt på fire stjerner.


Billetter til koncerten kan købes fra fredag den 4. oktober kl. 10:00 via billetlugen.dk.

LÆS OGSÅ: JAMIE XX-INTERVIEW: Engang tømte jeg hele klubben, så de måtte lukke tidligere

ANNONCE