Nyhed

Joyce sat på pause: Frontmand udgiver ny musik i eget navn

I et opslag på Instagram meddeler gruppens frontmand, Sebastian Wegener, at bandet er sat på pause, og at han snart udgiver ny musik i eget navn

I et opslag på Instagram meddeler frontmand i det danske indierockband Joyce, Sebastian Wegener, at bandet er sat på pause, og at han snart udgiver ny musik i eget navn. Ifølge Wegener betyder udmeldingen ikke, at bandet er opløst, men at de blot har valgt at tage en pause efter tre et halvt år med intens aktivitet og succes.

"Det betyder ikke, at Joyce er slut og færdigt, men efter 3,5 år, hvor alle vores vildeste drømme blev virkelighed, havde vi alle 4 brug for en pause for at puste ud, undersøge og gøre andre vigtige ting i vores liv," skriver Wegener i opslaget. Han understreger desuden, at alle bandmedlemmerne – Søren, Casper og Oscar – sender hilsner til deres fans og ser frem til at mødes igen.

Artiklen fortsætter under opslaget


Det kommende musikalske projekt er, ifølge forsangeren, præget af et behov for at udtrykke sig med en lavere grad af "guitar-distortion" og en mere personlig tilgang til sangskrivningen. "Det sidste år er mit liv vendt på hovedet, og jeg har haft behov for at skrive sange, som krævede mindre distortion på guitaren," skriver han forsat. GAFFA har i 2022 udråbt Joyces album, Elsk mig, som ét af årets bedste, der desuden fik fem ud af seks stjerner.


Der er endnu ingen præcis udgivelsesdato for soloprojektet. Dog giver Wegener gennem opslaget udtryk for, at musikken snart er klar til at se dagens lys.

LÆS OGSÅ: De gode boys er sprælske på græs

ANNONCE