Nyhed

Kayak er ude med en stærk post-breakup-sang

Singlen er nummer to i rækken fra den danske indie-pop-trio

Den danske trio Kayak er for mange et nyt navn på den danske musikscene. I sommer udgav de debutsinglen "Svært ikke at forsvinde", og nu er de klar med deres anden single "Stories". 

Ifølge forsanger, Eva Berghamar, er den nye single "en post-breakup-sang om hele tiden at blive mindet om hinanden.” En pressemeddelelse uddyber, at "Stories" er en sang om, hvordan Instagram-stories gør det nærmest umuligt at frakoble sig en ekskæreste. Pludselig dukker de op i stories fra venners profiler, og det betyder, at vi er tvunget til konstant at tage stilling til dem. 

Dermed udspringer "Stories" fra de stories, vi allesammen ser og skaber. Det er nemlig herigennem, vi fortæller vores omgangskreds om vores udskejelser og oplevelser, men hvis man gerne vil glemme en delmængde som ekskærester eller flirts, kan de være svære at sortere fra i feedet af 24-timers minder, lyder det i pressemeddelelsen. 


Den nye single viser en anden side af den danske indie-pop-trio, og bliver sammen med debutsinglen en del af en debut-ep, der forventes færdig engang i starten af 2025. Singlen udgives via pladeselskabet Konkylie, hvis katalog også tæller artister som First Flush og Afskum. Dertil deler Kayak bookingbureau med navne som Patina og August Høyen efter blot en - nu to - singleudgivelser.   

Hør den nye single "Stories" her: 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


LÆS OGSÅ: EMMA SEHESTED HØEG-INTERVIEW: Hvorfor kun male med én farve, når du kan bruge hele paletten?

ANNONCE