Nyhed

Ny single fra Kom Vi Løber: "Kærligheden er ligeglad med køn og stereotype forestillinger"

Den nye single undersøger kærlighedens grænseløse natur og uforudsigelighed i en dybfølt refleksion

Kom Vi Løber er ude med en ny single med titlen "Japansk". Sangen, som kombinerer drømmende synthtoner og guitarens blide strenge, er en indie-ballade om forelskelse og kampen for at finde sig selv midt i kaos, ifølge en pressemeddelelse. Mens lytterne tages med på en følelsesladet rejse, beskriver sangskriver Lone Slot Nielsen, hvordan det er at kæmpe med sin identitet i et forhold præget af nyfundet kærlighed til en kvinde.

"Japansk" fungerer desuden som en forsmag på Kom Vi Løbers kommende album, som forventes at blive udgivet i 2025. Lone Slot Nielsen uddyber i pressemeddelelsen: "Det er heftigt at være nødt til at revidere sin selvforståelse og tage springet fra et kernefamilieliv til det uvisse. En forelskelse i en kvinde væltede ind fra højre og satte to fede streger under noget uomgængeligt, som jeg havde svært ved at acceptere."

Singlen bærer derfor dyb refleksion over forholdets op- og nedture og balancen mellem at give sig hen til kærligheden og samtidig bevare sin egen identitet. Hun fortsætter med én af singlens vigtigste budskaber: "Kærligheden er ligeglad med køn og stereotype forestillinger, hvis den ellers får lov."


GAFFA har tidligere håndhævet én af den aarhusianske Kom Vi Løbers sange som "Bedst Lige Nu", hvor hun især blev rost for sin nærværende sangskrivning. Dette nærvær lader igen at være tilfældet i den nye single, som kan høres her:

LÆS OGSÅ: Kreative benspænd på giganternes skuldre


ANNONCE