Nyhed

Laurits Severin giver forsmag på debut-ep med ny single

Laurits Severin er ude med singlen "Devil in Disguise", der kombinerer moderne lyd med en nostalgisk rock’n’roll-attitude

Den unge aarhusianske sanger Laurits Severin har netop udgivet singlen, "Devil in Disguise", fra sin kommende debut-ep. Den nye single markerer, ifølge en pressemeddelelse, en musikalsk retning, hvor Severin forsøger at forene moderne lyd med en mere gammeldags rock’n’roll-attitude.

"Devil in Disguise" ledsages af en musikvideo, der giver et kærligt tilbageblik til 70’erne med en ikonisk Elvis Presley-mikrofon som et centralt og nostalgisk element i videoen. Sangen handler ifølge en pressemeddelelse om en femme fatale - en drømmedame - der med sin uimodståelige skønhed let snører enhver mand om sin lillefinger. Forblændet af hendes tiltrækning bliver man draget ind i en verden af illusioner, hvor hun viser sig at være ren djævelskab.

Udover at skildre en farlig kærlighed sætter sangen fokus på ungdommens umiddelbarhed og naivitet, som den kan opstå og blive forstærket under en forelskelse.


I 2019 udgav Laurits Severin sin første single, "Crazy About You", der i skrivende stund har opnået mere end en kvart millioner streams på Spotify. I 2022 var han aktuel med singlen "Underwater", og samme år besluttede Severin sig for at gå all-in på musikken, ifølge pressemeddelelsen. Hermed fremgår det også, at vi på den kommende ep vil blive præsenteret for fem nye numre, der byder på groovy beats og en frisk lyd med hints af r&b og soul. 

Hør den første single "Devil in Disguise" her:


GUIDE: Weekendens koncerter

ANNONCE