Nyhed

Liam Payne fra One Direction er død

Den 31-årige britiske sanger faldt ned fra tredje etage på et hotel i Buenos Aires, Argentina

Det tidligere medlem af One Direction, 31-årige Liam Payne, er fundet død i Buenos Aires, Argentina. Den britiske sanger faldt angiveligt fra tredje etage på et hotel i den argentinske hovedstad. Dette rapporterer det argentinske medie La Nacion med henvisning til oplysninger fra landets beredskab, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Tragisk afslutning på et turbulent år
Paynes død kommer efter en række udfordrende måneder for sangeren. Tidligere på året udgav han singlen "Teardrops", som markerede hans første nye udgivelse siden 2021-sangen "Sunshine". Teardrops blev dog ikke den succes, der var håbet på. Det kunne det amerikanske medie NME berette for blot en uge siden. Dertil uddybede mediet, at Paynes andet andet soloalbum, der oprindeligt var planlagt til at følge efter "Teardrops", var blevet sat på pause på ubestemt tid. Derudover mistede Payne tidligere på året sin manager, Roger, og siden da har tingene været "svære for Liam", beretter mediet.

Der var tilmed også planer om at producere en dokumentar, der skulle følge "Strip That Down"-sangerens karriere og liv, men dette projekt blev også aflyst, ifølge NME. Det er dog stadig uklart, om den pludselige beslutning om at trække stikket på dokumentaren er forbundet med de udfordringer, den 31-årige har mødt i 2024.


I skrivende stund er der endnu ingen officielle udtalelser fra Paynes familie eller management angående den tragiske død, og efterforskningen er stadig i gang.

LÆS OGSÅ: Nell Smith er død - blev kun 17 år

ANNONCE