Nyhed

Matty Healy og Jon Hopkins optræder på deluxe-udgave af Coldplays nye album

Coldplays nye deluxe-udgave af Moon Music præsenterer spændende samarbejder med Matty Healy og Jon Hopkins

Coldplay udgav søndag deres deluxe-udgave af Moon Music med titlen Full Moon (Full Moon Edition), der indeholder nye numre, hvor det engelske band samarbejder med kunstnere som Jon Hopkins og 1975-frontmanden Matty Healy.

Den nye version indeholder 10 nye sange numre herunder flere liveoptagelser. The 1975-frontmanden Matty Healy optræder på sangen "The Karate Kid", hvor han bidrager med ekstra produktion og klaversoloer, beretter NME. Jon Hopkins optræder allerede på Moon Music, og derfor er det ikke så overraskende, at han også optræder på den nye version "Angelsong" og "👋" (udtales "Wave"). 

Moon Music, som markerer Coldplays 10. studiealbum udkom tidligere på måneden og modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder, der beskrev det som et album, der trækker lange tråde tilbage til deres efterhånden 25-årige lange bagkatalog. 


Verdens måske mest klimavenlige band spillede deres nye musik live for første gang i går aftes, hvormed sange som "Moon Music" og "The Karate Kid" debuterede live på et intimt spillested i New York. Briterne spillede nærmere bestemt på Music Of Hall Williamsburg i Brooklyn for et SiriusXM presents-show for 650 mennesker i forbindelse med den nye udgivelse.

Bandet spillede i alt 13 sange og åbnede koncerten med titelnummeret "Moon Music", efterfulgt af nye sange som "feelslikeimfallinginlove" og "We Pray" fulgt op af hits som "Viva La Vida", "A Sky Full Of Stars" og "Yellow". Du kan se livepremieren på "Moon Music" nedenfor.

Artiklen fortsætter under opslaget


Som introduktion til bandets optræden, forklarer frontmand Chris Martin, at "The Karate Kid" er inspireret af den klassiske film fra 1984 af samme navn The Karate Kid. "Når jeg synger ‘Daniel‘, synger jeg til den indre del af mig selv, der har brug for at vinde karate-konkurrencen i livet,” siger han og tilføjer: "Forstår du, hvad jeg mener?"

Artiklen fortsætter under opslaget


Koncerten bød senere på et improviseret nummer med titlen "Fix It", som var en parodi på et publikummedlem, der havde anmodet om netop dette nummer, men sandsynligvis mente hitsinglen "Fix You". 


Se videoen og hør parodien her: 

 

 

Coldplays klimavenlige turné: CO2-udledningerne blev mere end halveret


ANNONCE