Nyhed

Me & Munich udgiver ny single forud for kommende album

Det aarhusianske rockband Me & Munich er klar med deres nye single "Rumination" forud for udgivelsen af deres tredje album

Det aarhusianske rockband Me & Munich er klar med ny single forud for deres tredje album, der udkommer til december. Den nye single har titlen "Rumination" og kan høres nederst i artiklen. 

Den nye single er et mørkt melodisk rocknummer, der kredser sig om menneskets evige trang til at drøvtygge og fortabe sig i sine bekymringer, der på sigt kan resultere i et selvdestruktivt selvpineri. Udover at Me & Munich løfter sløret for den nye single, fortæller de også, at deres kommende album vil centrere sig om en bred vifte af stemninger, der bevæger sig på et spektrum fra post-punk til tung rock og ballader. Hele albummet bindes sammen af det melodiske element som den røde tråd, fremgår det i en pressemeddelelse. 

Me & Muncih består af Jan Steiniche Petersen på vokal og rytmeguitar, Michael Tagesen på leadguitar, bas og kor, og Andreas Linneman på trommer. De har gjort sig bemærket indenfor alternativ rock, hvor de spiler tung diskant post-grunge blandet med melodisk støjrock. 


De debuterede i 2020 med albummet Gaslighting, som GAFFAs anmelder gav fire stjerner. Den svære to'er viste sig at være en let sag for trioen, der med albummet Postponing the Past (2022), fik fem stjerner af GAFFAs anmelder med ordene: "Mere grunge, mere fed Beinhorn-lyd, mere melodi og klassisk sangskrivning – mere af det hele på danske Me & Munichs bundsolide toer"

Indtil det kommende album udkommer kan singleudspillet høres her: 


LÆS OGSÅ: Mere grunge, mere melodi og klassisk sangskrivning

ANNONCE