Nyhed

Megan Thee Stallion udgiver dokumentar

Den amerikanske rapper blotter sit liv i en ny dokumentarfilm, der følger hendes vej til succes

Mens det vælter ud med dokumentarer fra musikbranchen hopper Megan Thee Stallion nu med på bølgen og annoncerer dokumentarfilmen In Her Words, der har premiere på streamingtjenesten Amazon Prime senere på måneden. 

Megan Thee Stallion har netop annonceret dokumentaren på sin Instagram-profil med beskrivelsen: "Hotties, min dokumentar udkommer den 31. oktober. Jeg er nervøs og spændt på, at I skal se den, men den er her endelig!"

Artiklen fortsætter under opslaget 


Ifølge NME, vil den to timer lange dokumentarfilm berette om rapperens rejse til berømmelse og hendes udvikling som kunstner: "Megan Thee Stallion: In Her Words giver en enestående adgang til den mangefacetterede kvinde bag personaen. Følg den Houston-fødte stjernes rejse mod berømmelse, mens hun ihærdigt navigerer gennem kendislivet, sorg, pres og succes. Dokumentaren afdækker Megans mest sårbare øjeblikke på en kraftfuld måde, der giver fans mulighed for at møde den virkelige Megan Pete."


Nyheden kommer kort tid efter, at den amerikanske rapper i en video delt på Instagram meddelte, at hun samarbejder med California Department of Public Health (CDPH) på deres Never a Bother-kampagne, der ifølge Billboard, skal forebygge selvmord blandt unge og er "designet til at øge bevidstheden om selvmordsforebyggende værktøjer og ressourcer før, under og efter en krise.

Derudover udgav Megan Thee Stallion i sommers sit seneste studiealbum Megan, der dog kun kunne få GAFFAs anmelder op på tre stjerner, men også fik en del rosende ord med sig på vejen: "Megan er ikke bare klar på at slås, hun er også følsom og nogle gange pisseusikker. Hun er ikke bare en Hot Girl fra sydstaterne med attitude og lange negle, hun er også en kæmpe anime-nørd. Hun deler fuckfingre ud, men higer også efter tryghed og omsorg. Som helhed drukner albummet dog en smule i sex talk og bad bitchness, og udgivelsen havde nok været bedre tjent med en lidt kortere trackliste, hvor numre, der føles som gentagelser af hinanden, kunne være røget i en frasortering."

Megan Thee Stallion: "At bede om hjælp gør mig ikke svag"


ANNONCE