Nyhed

MØ udgiver ny single - ikke helt brat, men så lidt alligevel

MØ udgiver singlen "Who Said" forud for sit kommende album, der udkommer næste år

er aktuel med sin nye single "Who Said", der blev udgivet i går med en tilhørende musikvideo filmet i Københavns gader. Den nye single er den første af flere nye sange, der samlet set kommer til at resultere i et nyt album, der udkommer næste år. Det fremgår af en ny pressemeddelelse. 

Allerede i sidste måned teasede MØ sin nye single "Who Said" på sin Instagram, hvilket fik flere – inklusiv GAFFA – til at spekulere på et muligt samarbejde med Brat-stjernen Charli XCX. Der var flere konspirationer om, at den danske stjerne ville være en del af det nu udgivne Brat-projekt, Brat and it's completely different but also still brat (2024). Dette viste sig dog at være noget andet, selvom det havde en vis Brat-æstetik. 

Selvom der måske var tale om en slags Brat-washing, er der alligevel en subtil reference til det grønne tema og til sangen "Guess", der blev brugt som underlægningsmusik i videoen. Den nye single er nemlig lavet i samarbejde med The Dare, der blandt andet har været med til at producere og skrive teksten til Charli XCX-hittet "Guess featuring Billie Eilish". 


Udover samarbejdet med Bratprinsen er "Who Said" lavet med den amerikanske pladeproducer, sangskriver, multiinstrumentalist, Nick Sylvester, der samarbejder med artister som LCD Soundsystem og Channel Tres

I morgen optræder MØ til dette års P3 Guld, som markerer, at det er 10 år siden, hun fik hovedprisen overrakt af hendes barndomsidol, Melanie C fra Spice Girls

MØ debuterede i 2013 med ep'en Bikini Daze, men fik sit store gennembrud med debutalbummet No Mythologies To Follow (2014). Albummet blev i år fejret med en jubilæumsturné, som blandt andet bød på intime koncerter i Store Vega samt en optræden på Nova-scenen på dette års Northside Festival. Denne koncert tog både anmelderen og resten af det tætpakkede telt tilbage til tiden for 10 år siden, og GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner.


10 ÅR SIDEN: Da MØ modtog 'P3 Prisen'

ANNONCE