Nyhed

MUSIK I AARHUS: Ny endagsfestival byder på kaffe og stort musikalsk line-up

Programmet byder på kaffe og musik i lange baner - sidstnævnte fra navne som blandt andre Uro, Soleima og Søs Fenger

I Aarhus opstår miraklerne - det har DR allerede bevist med musikdokumentarserien, "Miraklet i Århus". Den musikalske by forsætter tilsyneladende med at producere stjerner og oplevelser, der taler til den brede danske befolkning. I efterårsferien den 12. oktober åbner Centralværkstedet i Aarhus nemlig dørene op for festivalen, Kaffe & Sensorik, der byder på en dag fyldt med smagsoplevelser, indsigt i kaffens mange potentialer, workshops og sidst, men ikke mindst: livemusik fra prominente danske kunstnere.

Værter og officielt musikprogram
Festivalen præsenterer de to værter Omar Maagaard Hossain, som har 20 års erfaring fra kaffebranchen, og entertaineren Nick Jones, der sammen vil guide gæsterne gennem en dag, der byder på sensoriske oplevelser og intimkoncerter med flere store danske kunstnere.

I en pressemeddelelse udtaler medstifter af festivalen, Samuel Rose Okoji: "Kaffe & Sensorik samler hele den danske kaffebranche og dem, der elsker kaffe. Det bliver en festlig dag med viden, smagsoplevelser og musik."


De musikalske indslag sparkes i gang af Suni og rundes af med Urosom GAFFA anmeldte tidligere på året og gav fire stjerner for hans koncert på Northside Festival. Det fulde musikprogram byder på intimkoncerter med:

Varm op til koncerterne med festivalens musikalske playliste her:


Billetterne er tilgængelige på www.kaffeogsensorik.dk

LÆS OGSÅ: Aarhusiansk spillested giver sceneplads til unge udenfor normen

ANNONCE