Nyhed

Nibe Festival annoncerer det første store navn på plakaten

Efter en verdensomspændende turné er han klar til at indtage sommerlandet som Nibe Festivals første hovednavn

Når Christopher vender tilbage til Danmark til næste sommer, er det blandt andet som hovednavn til Nibe Festival 2025. Dermed bliver denne koncert et led i hans eksklusive danske turné, der består af otte shows henover sommeren næste år, meddeler en pressemeddelse fra festivalen.

I samme pressemeddelelse udtaler festivalens talsperson, Peter Møller Madsen: "Vi er selvfølgelig vildt glade for, at Christopher, efter mange års fravær, besøger Nibe næste sommer. Og vi ved, at med Christopher på plads kan vi glæde en stor del af de mange tusinde, som først i september købte en partoutbillet."

Christopher er dermed det første navn, der offentliggøres til festivalen, som afholdes 2.-5. juli 2025. GAFFA anmeldte senest Christophers koncert i Aarhus, som var én ud af fire danske koncerter, der markereden afslutningen på sangerens seneste verdensturné. Sangeren blæste anmelderen bagover og modtog fem stjerner for sit nærvær og "velsmurte show".


Billetsalget til Nibe Festival 2025 har været i gang siden den 3. september, og festivalen ser igen ud til  at sælge ud af billetter, ligesom det har været tilfældet de seneste år, ifølge pressemeddelelsen fra festivalen. Partoutbilletter kan dog stadigvæk købes på nibefestival.dk.

LÆS OGSÅ: SE: Christopher udgiver single med international stjerne

ANNONCE