Nyhed

Niels Hausgaard og andre store stjerner gæster folkekær duo til jubilæumsshow

Lasse & Mathilde markerer 50 år sammen i musikkens tjeneste med en prominent koncert i foråret, hvor blandt andre Niels Hausgaard gæster

Den 22. maj 2025 markerer en særlig milepæl for den folkekære danske duo Lasse & Mathilde, når de fejrer 50 år sammen som musikere og partnere. I den anledning indtager de scenen på Det Kongelige Teater med et stort jubilæumsshow, der byder på optrædener fra prominente gæster som Daniel Lanois, Pernille Rosendahl og Niels Hausgaard.

Ifølge en pressemeddelelse bliver jubilæumskoncerten et unikt indblik i duoens lange og alsidige karriere, der strækker sig over fem årtier. Lasse & Mathilde har gennem årene turneret flittigt fra små scener i landets afkroge til store koncerthuse, såsom Parken da de opvarmede for Bob Dylan. Nu runder de deres musikalske rejse af på én af landets mest prestigefyldte scener, og koncerten vil både byde på musik fra duoens store katalog samt overraskelser og samarbejder med de inviterede kunstnere.

"Det bliver ikke større end det her, og vi glæder os så meget til en aften, hvor venner og vidner er med os på scenen," siger Lasse & Mathilde om den kommende koncert i pressemeddelelsen. De understreger, at koncerten bliver noget særligt for både dem selv og publikum, da de forener både gamle og nye generationer gennem deres musik.


Lasse & Mathildes jubilæum fejrer ikke kun deres partnerskab, men også deres første musikalske projekt sammen, nemlig albummet Tove Ditlevsen: Pigesind (1975). Dette album blev skabt, efter Lasse inviterede Mathilde til at fortolke Tove Ditlevsens digte, som han komponerede musik til, fortæller pressemeddelelsen. Albummet markerede starten på deres samarbejde og satte dem på landkortet som et af de mest elskede musikalske par i Danmark.

Billetter til jubilæumskoncerten kan købes her.

LÆS OGSÅ: NY KONSTELLATION: Niels Skousen giver koncert med Lasse & Mathilde


ANNONCE