Nyhed

Olivia Rodrigo donerer billetoverskud til velgørenhed for kvinder

Overskuddet fra Olivia Rodrigos turné går til kvinder verden rundt

Olivia Rodrigo, der selv er halv filippiner, optræder lige nu på sin verdensturné Guts, hvor hun netop har haft koncertdebut i Bocaue’s Philippine Arena i Filippinerne. Rodrigo offentliggør i et opslag på Instagram, at hun donerer hele overskuddet fra de solgte billetter til velgørenhedsorganisationen Jhpiego, der, ifølge deres hjemmeside, arbejder "for at sikre, at mødre og babyer modtager sundhedspleje af høj kvalitet."

Sangeren skriver således i opslaget på Instagram: "Jeg har drømt om dette show i laaang tid. Min første gang i Filippinerne og også mit største venue nogensinde!!!!! Tak til alle i Manila for at tage så generøst imod mig og få mig til at føle mig så elsket, og tak til @americanexpress for at gøre dette show muligt. Jeg er SÅ begejstret over, at alle nettoindtægterne fra billetterne i går aftes kunne doneres til @jhpiego gennem min fond 4 good. Jeg fik besøgt organisationen, mens jeg var i Manila, og blev så imponeret over det arbejde, de gør for at sikre sundhedspleje til kvinder og piger i Filippinerne. Det var det mest specielle show og den mest meningsfulde rejse. At sige jeg er taknemmelig, er slet ikke nok! Mahal kita." 

Ifølge NME har organisationen Jhpiego delt en story om samarbejdet på deres Instagram, hvor de skriver således: "Vi er meget beærede over at være den nonprofitorganisation #oliviarodrigo valgte at støtte under sit første besøg på Filippinerne. Hendes generøsitet og engagement i kvinders sundhed vil have en varig indvirkning. Sammen hjælper vi flere unge kvinder og piger med at få adgang til den pleje og støtte, de har brug for!”

Gennem sin fond "Fond 4 Good" har Olivia Rodrigo i løbet af hele sin verdensturné doneret penge til velgørenhed for piger og kvinder rundt om i verden. Indtægterne fra billetterne er gået til adskillige nonprofitorganisationer, der blandt andet kæmper for pigers uddannelse og reproduktive rettigheder.


Til Olivia Rodrigos show i St. Louis i Missouri tidligere i år donerede hun også et beløb til organisationerne Missouri Abortfonden og Right By You, der delte gratis nødprævention, kondomer og klistermærker med information om abortbehandling ud til showet, ifølge CNN. På kondomerne stod der "Finansierer abort? Det er en god idé, ikke?”, som er en reference til Olivia Rodrigos sang "Bad Idea, right?". Abort er ulovligt i Missouri med undtagelse af tilfælde af voldtægt eller incest. 

Taylor Swift donerer stort beløb til orkanofre

 


ANNONCE