Nyhed

OLIVIA RODRIGO KOMMER HJEM TIL DIG: Guts koncertfilm på vej

Hvis du missede Guts World-turnéen, får du nu chancen for at opleve de storslåede, anmelderroste shows hjemme i stuen

Nu kan du snart opleve Olivia Rodrigo live fra allerforreste række - og billetterne koster ikke mere end et Netflix-abonnement. Streaminggiganten har nemlig bekræftet, at de bringer en storslået koncertfilm om sangerens Guts World Tour hjem til stuerne, hvilket giver fans, der ikke kunne være der fysisk, en chance for nu at få "den bedste plads i salen."

Artiklen fortsætter under opslaget

Som opslaget på Instagram hentyder, udkommer koncertfilmen allerede den 29. oktober i år og vil være eksklusivt forbeholdt Netflix. 

Ifølge det amerikanske medie NME, har den californiske sanger udtalt om filmen, der foreviger hendes store koncerter: "Jeg er så begejstret for at kunne dele Guts World Tour med mine fans. For dem, der ikke kunne være der fysisk, kan I nu få de bedste pladser! Og til dem, der heppede, skreg og dansede med mig, er jeg så glad for, at vi kan gøre det hele om igen!"


Olivia Rodrigo i Danmark
Turnéen, som filmen dækker, kommer i forlængelse af den 21-årige "Good For You"-sangers andet studiealbum Guts, som GAFFA udråbte til "noget nært et perfekt album fyldt med humor og girlpower," og kvitterede med fem ud af seks stjerner. Derudover hyldede redaktionen albummet som ét af de bedste album fra 2023.

Den kommende koncertspecial følger derfor stjernen i kølvandet på den succesfulde Guts World Tour, som startede i februar 2024 i Palm Springs, Californien, og som tog Danmark med storm den 30. maj i år. GAFFAs anmelder kaldte hende for "tidens sejeste popstjerne" og gav den udsolgte koncert i Royal Arena – ligesom albummet - fem ud af seks stjerner. Her fik hun tilmed skyhøj ros for at levere overskud, energi, smil og en masse nærværende interaktion med den store, ekstatiske danske fanskare.

Og det er altså netop denne energi og dette nærvær, som fans vil kunne opleve hjemme fra stuerne, når Netflix bringer den unge post-punkt stjernes store arenaturné på platformen fra slutningen af oktober.


LÆS OGSÅ: OLIVIA RODRIGO I DANMARK: Her er fem facts om superstjernen

ANNONCE