Nyhed

R. Kellys datter står frem i ny dokumentarfilm om sin far

Listen over dokumentarfilm om kontroversielle musikere bliver længere

BEMÆRK: Denne artiklen omhandler seksuelle overgreb. Har du været udsat for voldtægt – eller er du i tvivl, om det er det, der er sket? Du kan ringe anonymt døgnet rundt til Lev Uden Vold-hotlinen på tlf. 1888.

"Ingen ønsker at være barn af den far, der skader kvinder og børn," fortæller Joanne Kelly i en trailer til den kommende dokumentar A Daughter's Journey om sin far R. Kelly. En dokumentar, om den nu fængslede musiker med datteren i front, der ser dagens lys allerede den 11. oktober. 

Sammen med sine søskende Jaah Kelly og Robert Kelly Jr og deres mor Drea Kelly, fortæller familien nu om livet med R. Kelly som far og ægtemand. I et opslag på Instagram af Tvei Network, der kommer til at vise dokumentaren, skriver de: "I en historie, der aldrig er blevet fortalt før, vil verden endelig høre fra dem, der kendte den vanærede sanger bedst – hans egen familie."

"Med rå, følelsesladede interviews med hendes søskende Jaah og Robert Kelly Jr. og deres mor Drea Kelly, løfter denne dokumentar sløret for den mørke virkelighed, når man vokser op i skyggen af en af musikkens mest berygtede skikkelser," fortsætter opslaget.


Det er ikke første gang, R. Kelly bliver hovedperson i en dokumentar. I dokumentarserien Surviving R. Kelly fulgte man retssagen mod R. Kelly i 2022. En dokumentar, der udover at følge retsagen også indeholdte interviews fra folk omkring ham og ofre for hans forbrydelser. Ifølge NME sidder musikeren lige nu fængslet for blandt andet besiddelse af seksuelt overgrebsmateriale med børn og grooming. Han blev i år idømt 31 års fængsel og vil først være berettiget til løsladelse, når han er fyldt 80 år.


Dokumentaren kommer i kølvandet på hele to nyligt annoncerede dokumentarfilm om kontroversielle stjerner i musikbranchen. 50 Cent arbejder nemlig lige nu på en dokumentarfilm om den varetægtsfængslede Diddy og anklagerne mod ham. Ligeledes blev det også meldt ud, at en dokumentarfilm om Chris Browns voldelige fortid også er lige på trapperne.

Se traileren til den kommende dokumentar her:


Dokumentar om Chris Browns voldelige fortid er på vej

ANNONCE