Nyhed

R. Kellys ekskone udgiver bog: "Tiden er kommet til at afsløre bedraget"

Andrea Kelly vil afsløre bagsiden af den røde løber i ny bog

Andrea Kelly, R. Kellys ekskone, har netop offentliggjort, at hun er i gang med at skrive bogen Under The Red Carpet. En bog, hvori Andrea Kelly fortæller, hvordan hun har oplevet de mange år på sidelinjen i musikindustrien i et ægteskab med en af de nu mest berygtede artister.

Andrea Kelly delte nyheden om sin nye bog i et opslag på Instagram med beskrivelsen: "Jeg er et bæst og en sommerfugl. Gud sagde, at det er sådan. Tiden er kommet til at afsløre bedraget. I årevis har folk talt om mit liv uden at vide noget som helst om mig. Hvor vanvittigt er det at udtale sig om nogen, man aldrig har mødt eller talt med, som var det fakta. Nu er tiden kommet til at tale uden frygt! Ingen flere tvungne smil for at komme igennem smerten ved at være mig. Ingen flere "vær sød" for at behage en ubehagelig verden. Min bog vil sætte så mange fri, og hvis du har et problem... er det ikke med mig! Tag det op med Gud. Dette er hans vilje, og sådan er det.

I opslaget ser man en video, hvor flere billeder viser eksmanden R. Kelly og den nu varetægtsfængslede P. Diddy sammen, og videoen indeholder også klip fra overvågningskameraet, der fangede P. Diddy i et overfald på sin ekskæreste, sangerinden Cassie. Et overfald, han i starten nægtede sig skyldig i, men som han efterfølgende tilstod, da en video af overfaldet fra et overvågningskamera blev offentliggjort. 

Mens videoklippende ruller, hører man Andrea Kellys stemme i baggrunden, der afrunder med: "Under tæppet ligger der smerte, traumer, misbrug, bedrag og løgne. Det kan endda koste dig livet. Det var tæt på at koste mig mit."

Det er ukendt, hvornår bogen forventes at udkomme.


Andrea Kelly var gift med R. Kelly fra 1996 til 2009, og sammen har de tre børn, Jay Kelly, Robert Kelly Jr. og Joann Kelly, hvoraf den sidste netop har annonceret en kommende dokumentarfilm, A Daughter's Journey, der fortæller børnenes historie om deres opvækst med R. Kelly som far.

Ifølge NME sidder R. Kelly lige nu fængslet for blandt andet besiddelse af seksuelt overgrebsmateriale med børn og grooming. Han blev i år idømt 31 års fængsel og vil først være berettiget til løsladelse, når han er fyldt 80 år.

Datterens dokumentar blev annonceret kort efter annonceringen af to andre dokumentarfilm om kontroversielle stjerner i musikbranchen. 50 Cent arbejder nemlig lige nu på en dokumentarfilm om den varetægtsfængslede Diddy og anklagerne mod ham. Ligeledes blev det også meldt ud, at en dokumentarfilm om Chris Browns voldelige fortid også er på trapperne. Desuden har Kesha netop meddelt, at hun med sit nye label vil beskytte kvinder i musikindustrien.


Bogen annonceres dermed i kølvandet på en større blottelse af musikindustrien, der lige nu finder sted, og som siden varetægtsfængslingen af musiker P. Diddy i september, har haft fuld fart på. P. Diddys varetægtsfængsling kommer efter, at han blandt andet blev anklaget for menneskehandel, seksuelle overgreb, drugging og andre voldsomme handlinger. 

Advokat Tony Buzbee afslørede på et pressemøde sidste uge, at der er blevet registeret 120 nye anklager i Diddy-sagen, og at disse involverede flere kendte navne, der kunne blive ramt af anklagerne. På pressemødet fortalte han: "Der er mange mennesker og mange parter involveret, og vi vil følge beviserne, uanset hvor de fører os hen. Vi vil finde de tavse medskyldige. Vi vil afsløre dem, der har muliggjort det her (...) De navne, vi vil nævne, forudsat at vores efterforskere bekræfter og understøtter, hvad vi er blevet fortalt, vil være navne, der vil chokere jer." Det er muligt at læse meget mere om denne sag her.

Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen


ANNONCE