Nyhed

Sidst var tre akkorder nok: Larkin Poe vender tilbage til Danmark

Koncerten bliver duoens hidtil største show i Danmark

Den Grammyvindende duo, Larkin Poe, vender tilbage til Danmark i 2025, når de gæster Falkoner Salen den 30. oktober. Showet bliver deres hidtil største i Danmark, og sker i forlængelse af et nyt album, der udkommer i starten af det nye år. Den 25. januar udgiver for Lovell-søstrene nemlig deres syvende album Bloom som bliver efterfølger til det Grammyvindende album Blood Harmony fra 2022. 

Det amerikanske rootsband, anført af søstrene Rebecca og Megan Lovell, kommer oprindeligt fra Atlanta, men har nu base i Nashville. Bandet gik først under navnet, The Lovell Sisters, men har siden 2010 gået under navnet Larkin Poe, opkaldt efter deres tip-tip-tip-oldefar. 

Ifølge en pressemeddelelse kommer deres inspiration fra 70’ernes southern rock, som de elegant formår at føre ind i nutiden. Søstrene hyldes oftest for deres overbevisende blanding af rock, blues, roots og americana og for deres vedkommende sangskrivning og inderlige tekster. Dette var også tilfældet, da de i 2019 og senest gæstede Danmark under Odense-festivalen, Jam Days. Her kvitterede GAFFAs udsendte nemlig med fem stjerner og ordene: "Det blev på mange måder en lektion i, at tre akkorder er nok, hvis bare man spiller dem med nok nerve og overbevisning." 


Billetsalget til koncerten starter fredag den 25. oktober klokken 11.00 via Ticketmaster.

Varm op til koncerten med et nummer fra Larkin Poe: 


LÆS OGSÅ: Tre akkorder var nok

ANNONCE