Nyhed

Strib Vinter Festival 2025 offentliggør program

Plakaten er spækket med store som små navne

Foreningen for GUF - God Underholdende Folkemusik - har netop offentliggjort programmet for næste års Strib Vinter Festival 2025, og der er store som på navne på plakaten. Festivalen finder sted den 6. til 9. februar 2025 i Strib nær Middelfart. 

De helt storehovednavne er blandt andre Peter Sommer, Palle Hjort, tidligere forsanger i bandet Danser med Drenge, Rie Rasmussen og Carl Emil Petersen, også kendt fra rockbandet Ulige Numre.

Desuden gæster også grønlandske Julie Berthelsen og Rasmus Lyberth festivalen i en optræden, der binder de to artister sammen.


Derudover kan gæsterne også nyde H.P. Lange, der denne gang er i selskab af hele ti dygtige musikere på scenen, når han gentager en gammel succes, fra musikerens besøg i Hal 2 for 10 år siden. 

Den britiske artist Allan Taylor er ligeledes at finde på plakaten, og denne gang for sidste gang, da han i en alder af snart 80 år, ifølge en pressemeddelelse, planlægger at skære ned på udenlandske koncerter.

Sidst men ikke mindst kan gæsterne også opleve et væld af andre artister heriblandt Jens Lysdal, Perry Stenbäck, Northern Assembly, Almost Irish, Tobacco, Southland Jazzband og mange flere.


Der sælges partoutbilletter, men som noget nyt kan gæsterne i år også købe en-dagsbilletter til fredag og lørdag samt én billet gældende til lørdag og søndag eftermiddag. Det fulde program og billetter til festivalen kan findes her.

GUIDE: Spændende musikoplevelser denne weekend - fra spritnye toner til visuel rockfest

ANNONCE