Nyhed

Taylor Swift donerer stort beløb til orkanofre

5 millioner dollars skal sikre ofrene for orkanerne mad og drikke

Mens orkanen Milton lige nu raser over delstaten Florida, der i forvejen led under store ødelæggelser fra orkanen Helenes besøg, meddeler Feeding America, at popikonet Taylor Swift, netop har doneret hele 5 millioner dollars til organisationen, der i øjeblikket har travlt med at levere mad, rent drikkevand og forsyninger til ofrene for orkanen.

I et opslag delt på Instagram takker organisationen for Taylor Swifts hjælp i den svære tid: "Vi er utrolig taknemmelige over for Taylor Swift for hendes generøse donation på 5 millioner dollars til nødhjælpsindsatsen efter orkanerne Helene og Milton," skriver organisationen og tilføjer:

"Dette bidrag vil hjælpe samfund med at genopbygge og komme sig ved at levere nødvendige fødevarer, rent vand og forsyninger til mennesker, der er berørt af disse ødelæggende storme. Sammen kan vi gøre en reel forskel ved at støtte familier, mens de navigerer gennem de udfordringer, der venter. Tak, Taylor, for at stå sammen med os i kampen mod sult og for at hjælpe samfund i nød."

Sidste uges orkan Helene har indtil videre kostet hele 220 mennesker livet, skriver NBC News. Orkanen Milton, som gik i land natten til torsdag dansk tid, forventes at efterlade endnu større skader på samfundet, og DR kan lige nu berette om, at Milton har taget strømmen fra 3 millioner husstande i staten.

Sangstjernen er ikke den eneste, der sender store beløb organisationer, der lige nu arbejder hårdt i de ramte områder. Sidste uge kunne GAFFA berette om, at countrystjernen Morgan Wallen gennem sin fond, Morgan Wallen Foundation, donerede 500.000 dollars til en hjælpeindsats efter orkanen Helenes omfattende skader i Tennessee, Carolina, Georgia og Florida.


HØR: Jacob Collier og Aurora i en rørende optræden for klimaet

ANNONCE