Nyhed

The Sexican genopstår i nyt format

Efter syv års pause vender bandet tilbage i et nyt musikalsk format

Mike Hecchi, tidligere frontmand og sangskriver i undergrundsbandet The Sexican, genopliver bandets musik i eget navn og nyt format efter bandets opløsning. Ifølge en pressemeddelelse er Hecchi nu klar til at præsentere både gammelt og nyt materiale i en ny konstellation af musikere, som han lover vil være en "super-gruppe".

Den nye gruppe, som endnu ikke har fået et officielt navn, vil debutere i 2024 med en turné i Danmark, hvor de støttes af den norske kunstner Christine Marvel, uddyber pressemeddelelsen. Ifølge Hecchi vil bandet gå i studiet kort efter turnéen for at indspille et nyt album. "Det her er kun begyndelsen på en ny æra," siger Hecchi i meddelelsen om det kommende projekt.

Mike Hecchi har en lang musikalsk karriere bag sig og har markeret sig som en flersproget vokalist og instrumentalist i bands som Maraboto og Liga Latina. Hans arbejde har ført til topanmeldelser fra GAFFA samt nomineringer til blandt andet Danish Music Awards, World Music Charts Europe og Latin Grammy, ifølge pressemeddelelsen.


Hecchis koncerter i Danmark fordeler sig som følger:
- 17/10: Gnisten i Ry
- 18/10: Plantagehuset i Thisted
- 19/10: Rampelys i Silkeborg
- 24/10: Tante Olga i Randers
- 25/10: Generator i Ringkøbing
- 26/10: Tobaksgaarden i Assens 
- 31/10: Casa V58 i Aarhus 
- 1/11: Platform K i Horsens 
- 2/11: Kulturloft i Ebeltoft

LÆS OGSÅ: Video: The Sexican afrunder i Mexico

ANNONCE